Club Aile Odası Nedir?

İçindekiler:

  1. Club Aile Odası Nedir?
  2. Aile odası kaç kişilik?
  3. Family suit oda ne demek?
  4. Garden Family oda ne demek?
  5. Resort standart oda ne demek?
  6. Otel odası en az kaç m2 olmalı?
  7. Suit odada neler bulunur?
  8. Suit odalarda neler olur?
  9. Family Suite ne demek?
  10. Executive oda ne demek?
  11. Quad oda ne demek?

Club Aile Odası Nedir?

Club Aile odaları 31 m2 büyüklükte olup Club bölümünde bulunmaktadır. Tüm odalar çift kişilik yatak ve ayrı bir bölümde ranza ( cm2), duşlu tam teçhizatlı banyolar, mermer zemin, balkon, minibar, güvenlik kasası, uydu TV-müzik yayını, telefon ve merkezi klima ile donatılmıştır.

Aile odası kaç kişilik?

Aile Odası: 4 kişinin rahatlıkla kalabileceği geniş bir odadır.

Family suit oda ne demek?

İçinde çift kişilik yatak bulunan bir oda ile tek kişilik 2 yatak bulunan iki ayrı odanın ara kapı ile birbirine bağlandığı aile odalarımız 80m2 olup standart odalar ile aynı donanımlara ilaveten; Ekstra geniş balkon. Doğrudan havuz ve deniz manzaralı

Garden Family oda ne demek?

Geniş ve rahat, 2 kişilik ranzalar ile bir adet çift kişilik yatak bulunan odalar 2+2 ve 2+2+bebek şeklindeki konaklamalar için uygun bir alternatif sunuyor. ... Garden Aile Odaları, doğa ile iç içe verandaları ile öne çıkıyor. Garden Aile Odaları havuz ve denize en yakın konumdaki odalardır.

Resort standart oda ne demek?

19-24 m2 genişliğe sahip odalarımızda; 1 çift kişilik ve 1 tek kişilik yatak bulunmaktadır. Maksimum kapasite 2 yetişkin + 1 çocuk veya 3 yetişkindir. Odalarda küvet veya duş mevcuttur. Tüm odaların mini barlarına giriş günü su doldurulmaktadır.

Otel odası en az kaç m2 olmalı?

Standart Oda Her biri en az 18,5 metrekare olan 110 adet Standart Deluxe Odalarımız, rahat olduğu kadar zarif dekorasyonuyla Hotel Emirgan konukseverliğini sunmaktadırlar. Standart Deluxe Odalar'da tercihinize göre king-size, iki adet ikiz veya bir adet çift kişilik yatak seçenekleriyle sunulmaktadır.

Suit odada neler bulunur?

Bir yatak odası, bir oturma odası ve bir holden oluşan lüks otel odalarına suit oda denir. Bu odaların ortak özelliği girişinde hol bulunmasıdır. Genellikle en üst katlarda olan suit odalar manzaralı ve jakuzilidir. Bazılarında ısıtmalı jakuziler de bulunur.

Suit odalarda neler olur?

Suit oda bir oda tipi olarak tanımlanmaktadır. Suit odaların içinde ekstra olarak bir oturma odası veya bir yatak odası bulunur. Bu oda tiplerinde alanlar geniştir ve aynı zamanda lüks donanımlarla donatılmıştır. Bazen suit oda kavramı, lüks oda olarak da ele alınmaktadır.

Family Suite ne demek?

4 kişilik bir ailenin rahatlıkla konaklayacağı iki bölümden oluşan büyük bir aile odası.

Executive oda ne demek?

EXECUTIVE ODA Kendinizi özel hissedeceğiniz Executive Odalarda açılabilir cam, ayarlanabilir klima, özel donanımlı direkt telefon, saç kurutma makinesi, ücretsiz çay-kahve seti, duş, Full HD Led Smart TV, Pay TV, minibar, emanet kasası, ücretsiz wi-fi, ütü ve ütü masası bulunmaktadır.

Quad oda ne demek?

Single bed kavramı ise tek kişinin kalabileceği odada tek kişilik yatak olduğu anlamına gelir. Double Room - Double Bed Ne Demek?: Otel odasında iki kişinin kalabileceği, iki kişilik tek yatağın bulunduğu oda anlamına gelir. ... Quadruple Room – Quad Room Nedir?: 4 kişilik otel odalardır.