Turkcell GS paketi nedir?

İçindekiler:

  1. Turkcell GS paketi nedir?
  2. Turkcell kırmızı paket nedir?
  3. Goller Cepte standart paket nedir?
  4. Turkcell oyna izle paketi nedir?
  5. GSMobile nasıl alınır?
  6. Goller Cepte internet nasıl yapılır?
  7. Goller Cepte 1905 ücretli mi?
  8. Turkcell yeni 1gb nedir?

Turkcell GS paketi nedir?

Paket içeriğinde Facebook, Twitter, Instagram, Whatsapp ve BiP uygulamalarında geçerli 3 GB internet vardır. Aslan paket sahipleri Galatasaray'ın galibiyeti ile sonuçlanan her resmi maçta* günlük 1 GB kazanacaktır. Paket bitiminde abonede başka bir paket yoksa mevcut tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir.

Turkcell kırmızı paket nedir?

Kırmızı Paket kapsamında BiP'ten her yöne geçerli 250 dakika, Fizy'den seçili radyoları dinleme ve Çalarken Dinlet servisi verilecektir. Paket bitiminde abonede başka bir paket yoksa mevcut tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir. Paket dahilinde verilen ve kullanılmayan faydalar bir sonraki döneme devretmez.

Goller Cepte standart paket nedir?

Standart Paket: Haftalık 6 adet Her Gol 100MB hakkı, 7/24 güncel haberleri cebinize getiren, sürpriz hediyeleriyle sizi mutlu edecek, futbol adına yaşanan heyecanı cebinize getirecek paketimizdir. Aylık ücreti 16,8 liradır.

Turkcell oyna izle paketi nedir?

Anlaşmalı oyun şirketlerinin Turkcell'in bildireceği oyunlarında, Twitch'te ve Youtube'da geçerli toplam 5 GB internet içerir. Paket sahibi müşterilerimize koruma amaçlı olarak Gaming paketler 100 MB Hediye internet kampanyası kapsamında aylık 100 MB her yöne geçerli internet hediye edilecektir. ...

GSMobile nasıl alınır?

Nasıl Alırım? Faturasız GSMobile Şampiyon tarifedeki müşteriler, Rakipsiz 6GB paketi için RAK6GB, Rakipsiz 15GB paketi içinse RAK15GB yazıp 5555'e SMS göndererek, paketi satın alabilirler.

Goller Cepte internet nasıl yapılır?

Turkcell goller cepte bedava internet kazanmak uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra uygulama içinde bulunan maçlardan birini seçerek yarışmaya katılmaktadır. Her atılan gol için 100 mb internet kazanabilirsiniz. Hiç gol atılmasa bile hattınız ücretsiz olarak 100 mb yüklenecektir.

Goller Cepte 1905 ücretli mi?

Tüm operatör kullanıcıları GollerCepte 1905 uygulamasını kullanabilirler. Uygulamaya giriş işlemi tamamen ücretsizdir.

Turkcell yeni 1gb nedir?

​Aşım derdi olmadan 4 hafta boyunca 1 GB İnternet Paketi ile internetin keyfini çıkarın! Yeni 1 GB Paketi'nden tüm bireysel ön ödemeli müşteriler yararlanabilir. Paket kotası bittikten sonra başka bir paketiniz yok ise kullanımlarınız durdurulur ve aşım ücreti yansıtılmaz.