Karpuz şarabı olur mu?

İçindekiler:

  1. Karpuz şarabı olur mu?
  2. Karpuz rakısı nasıl yapılır?
  3. Kayısı şarap nasıl yapılır?
  4. Karpuz votka nasıl yapılır?
  5. Incirden Rakı nasıl yapılır?
  6. Evde Kayısı şarabı nasıl yapılır?

Karpuz şarabı olur mu?

Karpuzlar eşsiz iyileştirici özelliklere sahiptir. Ancak az sayıda insan karpuzdan bal, turşu, konserve ve hatta şarap yapabileceğinizi biliyor. Karpuz şarabı, bazen daha doygun turuncu veya kahverengi olan pembe tonuyla ayırt edilir.

Karpuz rakısı nasıl yapılır?

karpuz rakısı
  1. büyükçe bir karpuzun içine rakının şırınga ile enjekte edilmesi (takribi bir büyük), 2 hafta kadar beklenmesi ve daha sonra karpuzun kesilerek bir tülden geçirilerek süzülmesi ile elde edilen içecek. ...
  2. içi geçmeye dönmüş bir karpuzdan üçgen bir parça kesilerek kabuğunda bir delik açılır.
Daha fazla öğe...

Kayısı şarap nasıl yapılır?

Kayısıları soyun, doğrayın, su dökün (sıcak olmalı), şarabı dökün, hindistan cevizi dökün. Şurubu su ve şekerden kaynatın, karışıma ekleyin. Mayayı bir hafta boyunca ılık bir yerde bırakın, bazen tahta bir spatula ile karıştırın. Sonra şarabı süzün, iki ay olgunlaşmaya bırakın.

Karpuz votka nasıl yapılır?

Misket limonu suyu, votka, şeker ve jalepenoyu iyice çalkalayın. Daha sonrasında karpuzları blenderdan geçirin. Karpuzla votkalı karışımı süzerek karıştırın buz dolu bardağa koyun. Üzerine karpuz topları ve bir dilim jalepeno ile servis edin.

Incirden Rakı nasıl yapılır?

İncir Rakısı: imbikle damıtılarak ilk damıtmada %40 ikinci damıtmada %75 alkol elde edilir en iyi sonuç üçünçü damıtmada alınır sağlık acısından önemlidir %86 alkol oluşur suyla seyreltilerek içilebilir dereceye (%40-45) düşürülür afiyetle içilir rakınız mis gibi inçir kokmaktadır.

Evde Kayısı şarabı nasıl yapılır?

Kayısı şarabı tarifi 1 numara - 8, 5 litre su. Meyveleri silin, tohum, ılık suyla doldurun. Fermantasyon için karışımı dört gün bekletin, sonra posayı posa içinde ezin, şeker ekleyin. Şarabı bir hafta daha bırakın.