Money Kart Başvurusu Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. Money Kart Başvurusu Nasıl Yapılır?
  2. Money pay nasil kullanilir?
  3. Garanti Money Bonus nedir?
  4. Fbb Bonus nedir?
  5. Money Kart nasıl açılır?
  6. Money Pro nerede kullanılır?

Money Kart Başvurusu Nasıl Yapılır?

Money'e üye olmak için kart almak zorunda değilsin. Üyelik formunda bulunan kart numarası kısmını boş bırakıp formu doldurarak kendine sanal kart oluşturabilirsin. Kartını oluşturduktan sonra Migros kasalarından cep telefonunu söyleyerek alışveriş yapabilirsin.

Money pay nasil kullanilir?

Kişiye özel MasterCard altyapısı ile sunulan MoneyPay Dijital Kartı'nı müşteriler tüm E-Ticaret platformlarında güvenle kullanabiliyorken, uygulama üzerinden para göndermek istedikleri kişinin sadece cep telefonu numarasını girerek 7/24 para transferi gerçekleştirebiliyor ve kasalarda bakiye veya hazır limitlerini ...

Garanti Money Bonus nedir?

Money Bonus aynı zamanda bir Bonus kredi kartıdır. Bütün Bonus üye işyerlerinde Bonus'un tüm kampanyalarından, taksitli alışveriş ve ekstra bonus imkânından, faydalanırsınız. Kısacası bütün Bonus ayrıcalıklarına bu kart ile de sahip olursunuz.

Fbb Bonus nedir?

Fenerbahçe Bonus kullandıkça harcama tutarına göre Fenerbahçe Spor Kulübü'ne katkı yapmış olursunuz. Dünyanın her yerinde, yapacağınız tüm alışverişlerde bonus kazanırsınız. 250.000'i aşkın Bonus program ortağında yapacağınız alışverişlerinizde ekstra bonus kazanırsınız.

Money Kart nasıl açılır?

Money'e üye olmak için Money kayıt formunu doldurman gerekmektedir. Kayıt formuna buradan ulaşabilirsin. Üyelik formunda bulunan kart numarası kısmını boş bırakarak kendine sanal kart oluşturabilirsin. Kartını oluşturduktan sonra cep telefonun ile alışveriş yapabilirsin.

Money Pro nerede kullanılır?

Alışveriş Çeki Çekler; Tüm Migros, 5M Migros, Macrocenter, MigrosJet mağazalarında ve internet üzerinden yapacağınız Sanal Market alışverişlerinizde kullanılabilmektedir.