Bedaş kime şikayet edilir?

İçindekiler:

  1. Bedaş kime şikayet edilir?
  2. 186 yı nereye şikayet edebilirim?
  3. 186 neyin?
  4. Bedaş Tedaş aynı mı?
  5. CK Boğaziçi ile BEDAŞ aynı mı?
  6. BEDAŞ elektrik sahibi kimdir?

Bedaş kime şikayet edilir?

Aciliyet içeren istek ve önerileriniz için ALO 186 BEDAŞ Çağrı Merkezimizi 7/24 arayabilirsiniz.

186 yı nereye şikayet edebilirim?

Kaçak elektrik kullandığını tespit ettiğiniz kişi veya kişileri ALO 186 çağrı merkezi numarasının kaçak elektrik ihbarı bölümünden, usulsüz kullanım ihbarı yapılacak bölgenin görevli dağıtım şirketinin internet sitelerinde yer alan kaçak ihbar formu aracılığı ile veya şahsi olarak dağıtım şirketine şikayet ...

186 neyin?

Çağrı merkezimiz İstanbul Avrupa yakasında bulunan abonelerine kesintisiz 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. ALO 186 ya gelen çağrılar; arıza bildirimi, sokak aydınlatma, kaçak ihbar, sayaç değişikliği ve mühürleme talebi, kesme-açma işlemleri, fatura itiraz, borç sorgulama, öneri ve şikayet konularında olmaktadır.

Bedaş Tedaş aynı mı?

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ); Yüksek Planlama Kurulunun 233 sayılı kararı ile TEDAŞ'a bağlı olarak hizmet veren, elektrik enerjisinin; dağıtım ve perakende satışından sorumlu anonim şirketi.

CK Boğaziçi ile BEDAŞ aynı mı?

Genellikle İstanbul bölgesinde abonelik ve fatura ödeme işlemlerinde elektrik satış şirketi olan CK Boğaziçi Elektrik hizmet verirken, arıza ve kesinti gibi daha teknik konularda elektrik dağıtım şirketi BEDAŞ hizmet vermektedir.

BEDAŞ elektrik sahibi kimdir?

BEDAŞ tarihinde alınan karar ile diğer tüm elektrik dağıtım bölgeleri gibi özelleştirme kapsamına alınır ve 28.05.2013 itibari ile özelleştirilmesi tamamlanarak Cengiz Holding ve Kolin İnşaat Ortaklığı bünyesinde hizmetlerine devam eder.