Turkiyede Spotify ne kadar?

İçindekiler:

  1. Turkiyede Spotify ne kadar?
  2. Spotify free hesap ücretli mi?
  3. Spotify Premium kaç ay ücretsiz?
  4. Spotify ücretsiz kullanma nasıl?

Turkiyede Spotify ne kadar?

İsveç merkezli çevrimiçi müzik ve podcast dinleme uygulaması Spotify, Türkiye için zam kararı aldı. Zam kararı sonrası aile paketi kullanıcıları ayda 29.99 lira ödeyecek. Bu tarifenin eski fiyatı 26.99 lira olarak belirlenmişti.

Spotify free hesap ücretli mi?

Spotify, ücretsiz hesap kullanıcıları için Android ve iOS tarafında ilk büyük güncellemesini alacak. ... Spotify Premium, öğrenci ve ailelere özel fiyat sunsa da çoğumuz Spotifyfree yani ücretsiz olarak kullanmayı tercih ediyoruz.

Spotify Premium kaç ay ücretsiz?

Spotify tarafından size sunulan (Spotify Kullanım Şartları'nda açıklandığı üzere) bu teklif ("60 Günlük Ücretsiz Deneme Teklifi") ödeme detaylarınızı göndererek bu deneme sürecini başlattığınız andan itibaren ("Ücretsiz Deneme Süreci") altmış (60) gün süreyle Spotify Premium Hizmeti'ne (Spotify Kullanım Şartları'nda ...

Spotify ücretsiz kullanma nasıl?

Spotify Premium'un özelliklerine 30 gün boyunca ücretsiz bir şekilde erişebilirsin. 30 günlük süre sonunda üyeliğini iptal edene kadar aylık 13,99 TL ödemen gerekecek. Aboneliği, abonelik yenilenmeden bir gün önce ya da daha erken bir zamanda iptal edersen bir sonraki ay için sana hiçbir ücret fatura edilmez.