Chomar antivirüs güvenilir mi?

İçindekiler:

  1. Chomar antivirüs güvenilir mi?
  2. Chomar antivirüs sahibi kim?
  3. Chomar antivirüs nedir?
  4. Chomar ücretli mi?

Chomar antivirüs güvenilir mi?

Aynı zamanda dünya genelinde sadece 33 antivirüs yazılımında bulunan ve TrendMicro ve 360 gibi bilinen Antivirüs yazılımlarında alamadığı OPSWAT'tan altın sertifikaya sahip olan Chomar, görünüşe göre oldukça başarılı ve güvenilir görünüyor.

Chomar antivirüs sahibi kim?

CHOMAR Antivirüs şirketi, Milli işletim sistemi Pardus'a Yerli Güvenlik Yazılımı geliştirdi. Şirket CEO'su S. Bilgehan Üstündağ, Kullanıcıya entegre bir çözüm olarak sunulan CHOMAR'ın bilgi güvenliği noktasında ulusal güvenliğe ve ekonomiye sağladığı büyük katkıya vurgu yaptı.

Chomar antivirüs nedir?

Türkiye'nin ilk ve tek 0 yerli teknoloji ile geliştirilen antivirüs yazılımı olan CHOMAR Antivirus, bilgisayar ve sistemlerinizi sadece sanal tehlikelere karşı korumaz; kullandığı teknoloji ile daha hızlı ve daha az sıklıkla tarama yapılmasını sağlayarak sisteminizi maksimum performansta kullanmanızı sağlar.

Chomar ücretli mi?

CHOMAR Antivirus, Android tabanlı cihazlar için tamamen ücretsizdir. Üstelik yaygın ücretsiz antivirüs yazılımlarının aksine reklam içermez ve kullanıcı verileriniz 3. kişilere satılmaz.