WhatsApp mesajları nasıl gizlenir iPhone?

İçindekiler:

  1. WhatsApp mesajları nasıl gizlenir iPhone?
  2. iPhone WhatsApp neden bildirim gelmiyor?
  3. Whatsapptan neden bildirim gelmez?
  4. iPhone WhatsApp neden yüklenmiyor?
  5. WhatsApp bildirimlerini nasıl açarım?
  6. Bildirim içeriğini nasıl gizlerim?
  7. WhatsApp özel bildirim ne demek?
  8. iPhone bildirim günlüğü nerede?
  9. Anında ilet bildirimleri nedir iPhone?
  10. Süreli mesajlar devre dışı bırakıldı ne demek?
  11. WhatsApp numarası nasıl gizlenir?
  12. Bildirim noktası ne demek?
  13. WhatsApp özel bildirim nasıl yapılır?

WhatsApp mesajları nasıl gizlenir iPhone?

İPhone'da WhatsApp mesajlarını gizle WhatsApp ana ekranından bir sohbeti gizlemek istiyorsanız, uygulamayı başlatın, sekmeyi seçin Sohbet alttaki menüden ve arşivlemek için sohbet (veya grup) başlığında parmağınızı sağdan sola sürükleyin.

iPhone WhatsApp neden bildirim gelmiyor?

WhatsApp'ı açın > Ayarlar> Bildirimler'e dokunun. Mesaj ve Grup Bildirimleri için Uyarıları Göster ayarının etkinleştirilmiş olduğuna emin olun. Uygulamadan gelen titreşim ve sesleri devre dışı bırakabilirsiniz.

Whatsapptan neden bildirim gelmez?

Telefonunuzun İnternet bağlantısı olduğundan emin olun APN ve modem ayarlarınızın doğru olarak ayarlanıp web olmayan soket bağlantılara izin verdiklerinden emin olun. Ayrıca başka bir ağdan bağlanmayı deneyebilirsiniz. Eğer Wi-Fi'dan bağlıysanız hücresel veriden bağlanmayı deneyin veya tam tersi.

iPhone WhatsApp neden yüklenmiyor?

Sorun giderme Telefonunuzu kapatıp açarak yeniden başlatın. WhatsApp'ı Apple App Store'da bulunan en son sürümüne güncelleyin. iPhone Ayarlar'ı açın ve Uçak Modu'nu açın ve kapatın.

WhatsApp bildirimlerini nasıl açarım?

Android 9 ve daha eski Android sürümlerinde açılır pencere bildirimlerini göstermek isteyip istemediğiniz....Bildirimleri özelleştirme
  1. Bireysel bir sohbeti veya bir grup sohbetini açın.
  2. Kişinin adına veya grup konusuna dokunun.
  3. Özel bildirimler'e dokunun > Özel bildirimleri kullan'ı işaretleyin.

Bildirim içeriğini nasıl gizlerim?

Sesli ve sessiz bildirimleri göster'i seçin. Bazı telefonlarda Tüm bildirim içeriğini göster'i seçin....Daha fazla bilgi için cihaz üreticinize başvurun.
  1. Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.
  2. Uygulama ve bildirimler. Bildirimler'e dokunun.
  3. "Kilit ekranı" altında Hassas bildirimler'i kapatın.

WhatsApp özel bildirim ne demek?

- Özel bildirim ayarı sayesinde artık kişiye özel bildirim sesi ayarlayabiliyorsunuz. Yani Ali mesaj yazdığında gelen ses farklı, Veli yazdığında farklı bir ses alabilirsiniz. - Sohbet geçmişine giderken artık mesajlar otomatik olarak yüklenecek.

iPhone bildirim günlüğü nerede?

Bildirim Merkezi'ndeki bildirimlerinizi görmek için aşağıdakilerden birini yapın: Kilitli ekranda: Ekranın ortasından yukarı kaydırın. Diğer ekranlarda: Üst ortadan aşağı kaydırın. Daha sonra, varsa daha eski bildirimleri görmek için yukarı kaydırabilirsiniz.

Anında ilet bildirimleri nedir iPhone?

Apple Anında İlet Bildirim Servisi (İngilizce:Apple Push Notification Service) Apple tarafından oluşturulan, üçüncü şahıs uygulama geliştiricilerinin Apple aygıtlarında yüklü olan uygulamalara bildirim verileri göndermesine olanak tanıyan bir platform bildirim hizmetidir.

Süreli mesajlar devre dışı bırakıldı ne demek?

Bu özellik etkinleştirildiğinde, bireysel sohbette ya da grup sohbetinde gönderilen yeni mesajlar yedi gün sonra kaybolur. Yaptığınız en güncel seçim sohbetteki tüm mesajlar için geçerli olur. ... Süreli mesajların devre dışı olduğu bir sohbete iletilen süreli mesajlar, iletildikleri sohbetten kaybolmazlar.

WhatsApp numarası nasıl gizlenir?

1- WhatsApp'ta görünmez olma Android için Menü > Ayarlar > Hesap > Gizlilik. Kişisel veri görünürlüğünün ayarlarını değiştirin. iOS için Ayarlar'a gidin ve Gizlilik sekmesini açın. Sonra ayarlarınızı orada değiştirin.

Bildirim noktası ne demek?

Android 8.0'den sonra Google, yeni bir Bildirim Noktaları özelliği ekleyerek Android'in bildirim işlevlerinde iyileştirmeler yaptı. Bu, sadece uygulamada okunmamış bildirimler olduğunda görünen bir uygulama simgesinin üzerindeki küçük bir döngü noktasıdır.

WhatsApp özel bildirim nasıl yapılır?

Android 5 ve daha yeni Android sürümlerinde yüksek öncelikli bildirimleri kullanmak isteyip istemediğiniz....Bildirimleri özelleştirme
  1. Bireysel bir sohbeti veya bir grup sohbetini açın.
  2. Kişinin adına veya grup konusuna dokunun.
  3. Özel bildirimler'e dokunun > Özel bildirimleri kullan'ı işaretleyin.