Rennie çiğneme tableti reçetesiz alınır mı?

İçindekiler:

  1. Rennie çiğneme tableti reçetesiz alınır mı?
  2. Rennie nedir ne için kullanılır?
  3. Kontil çiğneme tableti nasıl kullanılır?
  4. Gaviscon tok karna mı?
  5. Kontil kaç günde bir kullanılır?

Rennie çiğneme tableti reçetesiz alınır mı?

RENNİE® 680 mg/80 mg çiğneme tableti Ağız yoluyla alınır. Bu KULLANMA TALİMATINI dikkatlice okuyunuz, çünkü sizin için önemli bilgiler içermektedir. Bu ilaç sizin reçetesiz olarak temin edip bir doktor yardımı olmadan eczacınızın tavsiyesi ile hafif bir hastalığı tedavi etmeniz içindir.

Rennie nedir ne için kullanılır?

Mide asidinin ağıza geri gelmesi gibi mideden yemek borusuna mide içeriğinin geri kaçmasına (gastroözofageal reflü) bağlı belirtiler ile mide ağrısı, mide yanması, midede doluluk veya ağırlık hissi, hazımsızlık, şişkinlik, bulantı, kusma gibi midede asit fazlalığına bağlı belirtilerin giderilmesinde kullanılır.

Kontil çiğneme tableti nasıl kullanılır?

Uygulama yolu ve metodu: KONTİL® günün herhangi bir saatinde ve çiğnenerek alınır. Eşzamanlı olarak müshil kullanılmasına gerek yoktur.

Gaviscon tok karna mı?

İlacı yemeklerden sonra alın. Şurup formunu kullanmadan önce şişesini iyice çalkalayın. Tablet formu çiğnenmelidir.

Kontil kaç günde bir kullanılır?

Necator americanus ve Ancylostoma duodenale enfeksiyonlarının tedavisinde 3 gün 11 mg/kg/gün tek doz olarak verilir. ölçek (20 mL) verilir. bulaştırması) önlemek için ilk dozdan 2-3 hafta sonra ikinci bir doz uygulanmalıdır. Tedavi dozu 1 g'ı (4 ölçeği- 20 mL'yi) aşmamalıdır.