Hangi akü daha uzun ömürlü?

İçindekiler:

  1. Hangi akü daha uzun ömürlü?
  2. Exide akü iyi mi?
  3. 60 amper akü yerine 72 amper akü takılır mı?
  4. EFB akü ömrü ne kadar?
  5. Araba akü ömrü ne kadar?
  6. Akü marş basma gücü kaç olmalı?
  7. Exide akü nedir?
  8. Akü EFB mi AGM mi?
  9. AGM yerine EFB akü takılır mı?
  10. Opel Astra 2016 akü kaç amper?
  11. Nissan Qashqai kaç amper akü?
  12. Marş gücü ne demek?
  13. Akü değeri en az kaç olmalı?
  14. Exide akü hangi ülkenin malı?

Hangi akü daha uzun ömürlü?

Özel kullanım amaçlarına göre geniş bir ağa sahip olan jel aküler, deşarj sonrası şarj edildiğinde kimyasal yapısında bir bozulmaya sebep vermemesi nedeniyle diğer akülere göre 8 kata kadar uzun kullanım ömrüne sahiptir.

Exide akü iyi mi?

1888 yılında ABD'de kurulan ve çok köklü bir şirket olan Exide Akü, 80 ülkede operasyona sahip, üstelik Ar-Ge'ye ayırdığı bütçeyi E artıran şirket, mikro-hibrit araç aküleri çalışmalarında dünyanın en iyi akü firmalarının başında geliyor. ...

60 amper akü yerine 72 amper akü takılır mı?

Eski akünüz 60 amper yerine 72 amper takabilirsin bir zararı olmaz.

EFB akü ömrü ne kadar?

EFB aküler sürekli dolup boşaldığı ve alternatör desteği olmadan sürekli start stop görevi üstlendiği için standart akülere göre kat kat daha dayanıklı ve uzun ömürlü olacak şekilde üretilir.Eski tip aküler 30.000 defa araç çalıştırma oranına sahipken Efb Aküler 2.5 katı 75-90.000 defalık motor çalıştırma ömrüne ...

Araba akü ömrü ne kadar?

0 ve -10 derecede akünün ömrü 2-3 aydır. 10 ve 25 derecede akünün ömrü 6-8 ay kadar olur. 23 ve 35 derecede akünün ömrü 3-4 ay kadar olur. 35 ve 45 derecede akünün ömrü 2 ay kadardır.

Akü marş basma gücü kaç olmalı?

Binek araçlar için tasarlanan akülerde belirtilen CCA (Marş Basma Gücü) değeri de araca göre değişmekle birlikte en az 400A değerlerinden başlamaktadır.

Exide akü nedir?

» Exide Premium Akü« Güçlü motorlu ve zorlu elektrik ihtiyaçları olan yüksek donanımlı otomobiller için idealdir. Aşırı hava koşulları ve şehir-içi kullanım için idealdir. Orijinal ekipman gereksinimlerini karşılar.

Akü EFB mi AGM mi?

EFB akü geliştirilmiş ıslak akü anlamına gelir. AGM akü ise emdirilmiş cam elyaf anlamındadır. Söz konusu iki akü çeşidi de start-stop özellikli taşıtlar için geliştirilmiş olan kendi arasında ayrışan bir yapıya sahiptir.

AGM yerine EFB akü takılır mı?

AGM akünün yerine EFB veya konvansiyonel bir akü kullanmak, yanlış yedek parçayı kullanmak gibi bir şey olur. Akünün ömrü kısalır, Start-Stop performansı ve aracın konfor işlevleri artık garanti edilemez. Bu nedenle bir AGM akünün yerine mutlaka yine bir AGM akü kullanılmalıdır!

Opel Astra 2016 akü kaç amper?

Araç Aküsünde Yüksek Teknoloji Opel Astra model araç kullanıcılarının öncelikli tercihi olan 60 Ah Akü, uzun yol sürüşlerinde ihtiyaç duyulan yüksek teknoloji ve kalite ile tasarlanmıştır.

Nissan Qashqai kaç amper akü?

Nissan Qashqai Aküsü Kaç Amper Nissan Qashqai'nin aküsü 72 amperdir.

Marş gücü ne demek?

Elektrik akımının ölçü birimine verilen addır. Marş gücü anlık bir gücü yansıtırken Kapasite akünün sahip olduğu toplam gücü ifade eder. Akünün elektrik enerjisi depolama yeterliliği elektrik akımının saat cinsinden deşarj süresi ile çarpılması sonucunda bulunur.

Akü değeri en az kaç olmalı?

Akünün araca montajından önce mutlaka yüzey voltajı ölçülmelidir. Akünün kabul kriteri minimum 12.6 volt değerinde olmalıdır. Akü voltajı 12,4 ve altında ise bu akünün kullanıma uygun değildir. Çünkü aküde sülfatlaşma reaksiyonu başlamış demektir.

Exide akü hangi ülkenin malı?

Exide Technologies Amerika merkezlidir ve 80'den fazla ülkede faaliyet göstermektedir.