Cepteteb bonus mu?

İçindekiler:

  1. Cepteteb bonus mu?
  2. TEB Visa kart ne işe yarar?
  3. CEPTETEB kart veriyor mu?
  4. Kredi kartı bonus nasıl kullanılır?
  5. CEPTETEB kart ne işe yarar?

Cepteteb bonus mu?

Kart başvurunu https://www.cepteteb.com.tr, CEPTETEB İnternet Şubesi, CEPTETEB Mobil Uygulaması'ndan yaparsın; ilk 150 TL harcamanda 100 TL Bonus kazanırsın. Detaylı bilgi için linke tıkla. Harcama sözü verirsin, 500 TL'ye varan Bonus kazanırsın. ... Dijital platform üyelik harcamalarının P'sini Bonus olarak alırsın.

TEB Visa kart ne işe yarar?

İnternet üzerinden Verified by VISA veya MasterCard Secure Code logosunu gördüğünüz tüm sanal iş yerlerinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz. TEB Banka Kartınızla hafta içi yapacağınız toplamda 200 TL'lik harcamanıza, hafta sonu sinema ve tiyatro biletinizin %50'si TEB'den hediye!

CEPTETEB kart veriyor mu?

CEPTETEB banka kartı, hem birikim yapabilmeni sağlayan hem de nakit taşıma ihtiyacından sizleri kurtaran bir para kartıdır.

Kredi kartı bonus nasıl kullanılır?

Üye işyerlerinde yapacağınız alışverişlerde ödeme adımına geldiğinizde kasada görevli kişiye alışverişinizi Bonus'la ödemek istediğinizi belirterek pos cihazına şifrenizi Bonus kullanımı için girmeniz gerekiyor. Dilerseniz alışverişin bir kısmı, dilerseniz alışverişin tamamını Bonus'la ödeyebiliyorsunuz.

CEPTETEB kart ne işe yarar?

CEPTETEB Banka Kartı Ne İşe Yarar? CEPTETEB banka kartı, bir banka kartıyla yapabileceğin her şeyi yapabilmeni sağlar. Yanında nakit taşımak istemediğinde, nakit paranı bir bankada biriktirmek istediğinde ya da internetten alışveriş yapacağın zamanlarda CEPTETEB banka kartını kullanabilirsin.