Çatlak görünümünü ne azaltır?

İçindekiler:

  1. Çatlak görünümünü ne azaltır?
  2. Çatlaklar kremle geçer mi?
  3. Hyperimax krem nasıl kullanılır?
  4. Xeragel krem nasıl kullanılır?

Çatlak görünümünü ne azaltır?

Doğal beyaz şeker çatlaklardan kurtulmanın en iyi doğal ilaçlarından biridir. Bir çorba kaşığı şekeri biraz badem yağı ve birkaç damla limon suyu ile karıştırın. Bu karışımı çatlakların olduğu bölgeye her gün birkaç dakika hafifçe ovarak yedirin. Bu işlemi bir ay kadar uygulayın.

Çatlaklar kremle geçer mi?

Aktif çatlakları gidermede kullanılan doğal yöntemler ve kremlerden daha iyi sonuçlar alınabilir. Ancak beyaz çatlakların krem ya da yağlarla giderilmesi mümkün değildir. Bu çatlakları gidermede en etkili yöntemler profesyonel bir müdahale ile gerçekleşir.

Hyperimax krem nasıl kullanılır?

Bölgenin üzerine ince bir katman oluşturacak şekilde günde 2 veya 3 kez uygulanır. Uyarılar: Haricen kullanılır. 25 °C'nin altında oda sıcaklığında, çocukların ulaşamayacağı, kuru ve serin bir yerde saklayınız.Kullanmadan önce kullanma talimatını okuyunuz.

Xeragel krem nasıl kullanılır?

Tüpün ucunu bir makas yardımıyla kesiniz. Her uygulamadan önce yara izi bölgesini ılık su ve sabunla yıkayıp kurulayınız. Tüm yara izi üzerine xeragel uygulayınız. En az 11 hafta boyunca günde birkaç kez tekrarlayınız.