Bursa otogardan Trilyeye nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Bursa otogardan Trilyeye nasıl gidilir?
  2. Trilye hangi Otobüs gider?
  3. Trilyede zeytinyağı nereden alınır?
  4. Bursa Trilye minibüsleri nereden kalkıyor?
  5. Cumalıkızıka nasıl gidilir?
  6. Trilye Bursa merkez arası kaç km?
  7. Edremit Zeytini nasıl anlaşılır?

Bursa otogardan Trilyeye nasıl gidilir?

Trilye Bursa'ya bağlı turistik bir kıyı kasabasıdır. Bursa Şehir Merkezi'nden Heykel'den Şehreküstü metro istasyonundan metro ile Emek istasyonunda inerek 1/M otobüs hattına aktarma yaparak Mudanya İskelesi'nde indikten sonra iskeleden kalkan Zeytinbağı dolmuşlarına binerek Trilye'ye ulaşabilirsiniz.

Trilye hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Trilye yakınından geçiyor: 20/A, 31/A.

Trilyede zeytinyağı nereden alınır?

Trilye, Zeytinbağı dedik ya, burada en çok bulacağınız şey ev yapımı zeytinyağı ve taze zeytin. Meydandaki köy pazarından veya Trilye'nin icindeki küçük mağazalardan zeytinyağı ve zeytin alabilirsiniz.

Bursa Trilye minibüsleri nereden kalkıyor?

Bursa'dan Trilye'ye ulaşım: Bursa merkeze 18 km olan ve araçla yaklaşık 20 dakika süren Mudanya'dan toplu taşıma ile Tirilye'ye gelmeyi düşünüyorsanız, Bursa Organize Sanayi Bölgesi Metro İstasyonu'ndan her 10 dakikada bir Mudanya'ya minibüs seferleri düzenleniyor.

Cumalıkızıka nasıl gidilir?

Cumalıkızık Köyü Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı eski bir Osmanlı köyüdür. Şehir Merkezi'nden Heykel'den Şehreküstü metro istasyonundan metroya binerek Cumalıkızık (Değirmenönü) durağında indikten sonra Cumalıkızık dolmuşlarına binerek Cumalıkızık Köyü'ne ulaşabilirsiniz.

Trilye Bursa merkez arası kaç km?

Bursa Trilye arası, 42 kilometre 52 dakika, Cumalıkızık Trilye arası 60 kilometre, 1 saat, Gölyazı Trilye arası 41 kilometre, 50 dakika mesafede bulunuyor.

Edremit Zeytini nasıl anlaşılır?

Son yıllarda meyve eti renginin pembeye döndüğü dönemde Pembe Çizme Zeytin tipinde değerlendirilir,siyah olum döneminde hasat edilerek siyah sofralık olarak Sele tipinde değerlendirilir.