Jaluzi perde kullanışlı mi?

İçindekiler:

  1. Jaluzi perde kullanışlı mi?
  2. Jaluzi seçerken nelere dikkat edilmeli?
  3. Jaluzi perde güneşi keser mi?
  4. Salonda fon perde olmalı mi?

Jaluzi perde kullanışlı mi?

Jaluzi Perde Avantajları - Özellikle metal jaluziler güneş ışığına rağmen uzun yıllar renklerini korurlar, solmazlar. - Kornişli perdelere göre çok daha az yer kaplarlar. ... - Tek bir perde ile güneşlik ve karartma özelliği sunar. - Güneş ışınlarından hem korunma hem de en çok faydalanma sağlar.

Jaluzi seçerken nelere dikkat edilmeli?

Jaluzi perde alırken nelere dikkat edilmeli? Jaluzi perde alırken dikkat edilecek hususlardan bir tanesi mikron denilen boya kalınlığıdır. Eğer ahşap lajuzi tercih edilecekse gerçek ağaçtan imal edilen jaluziler tercih edilmelidir. Mutfak için jaluzi alırken mikro denilen metal jaluziler tercih edilmeli.

Jaluzi perde güneşi keser mi?

Plastik Jaluzi tipi perdeler, perde çeşitleri içinde en ucuz olanı ve bunun sebebiyledir ki en de kalitesiz yapıda bulunanıdır. Oldukça kısa ömre sahip olan plastik jaluzilerin güneşi kesme oranları da çok yüksek yüzden ile düşüktür.

Salonda fon perde olmalı mi?

Genel olarak salonda tercih edilseler de oda içerisindeki mobilyaların renk ve modellerine göre fon perdeler evin her odasında kullanılabilir. Fon perde seçimini etkileyen bir diğer nokta da odaların boyutudur. Küçük odalarda koyu renk fon perde seçmek odayı olduğundan daha küçük ve karanlık gösterecektir.