Herbalife Skin maske ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Herbalife Skin maske ne işe yarar?
  2. Herbalife Skin nasıl kullanılır?
  3. Herbalife Skin serisi ne işe yarar?
  4. Herbalife gece kremi ne işe yarar?
  5. Herbalife tonik ne işe yarar?
  6. Herbalife Skin Yüz Temizleme Jeli nasıl kullanılır?
  7. Herbalife ürünlerini nasıl kullanmalıyım?
  8. Herbalife Skin Yüz Temizleme Jeli ne işe yarar?
  9. Herbalife nemlendirici krem ne işe yarar?
  10. Herbalife gece kremi nasıl kullanılır?
  11. Herbalife cilt Bakımı Nedir?
  12. Yüz temizleme toniği nasıl kullanılır?
  13. Herbalife çizgi azaltıcı serum nasıl kullanılır?
  14. Herbalife Skin Yüz Temizleme jeli nasıl kullanılır?
  15. Aloe Özlü Rahatlatıcı Yüz temizleme jeli ne işe yarar?

Herbalife Skin maske ne işe yarar?

Zengin ve kremsi kil maskesi, kiri ve fazla yağı gideren emici ve tonikleme etkisi olan bentonit kili içerir. Nane ve biberiye özleri ile duyularınızı canladırırken cildinizde yumuşak ve pürüzsüz bir his bırakır. Bu ürün, cildinizin serum ve nemlendiricilerimizden daha iyi sonuç alabilmesi için cildinizi hazırlar.

Herbalife Skin nasıl kullanılır?

Nane Özlü Kil Maskesi etikette belirtildiği gibi kullanılmalıdır: Yüz temizleme jelinin ardından uygulayınız, cildinize uyguladıktan sonra 5-10 dakika bekleyebilirsiniz, sonrasında ılık suyla yıkayarak durulayınız ve bastırmadan yüzünüzü kurulayın. Ardından serum ve nemlendirici uygulayınız.

Herbalife Skin serisi ne işe yarar?

İçeriğinde 15'in üzerinde vitamin ve bitkisel madde yer alan Herbalife Skin Serisi, 7 günde kırışıklık ve çizgi görünümünün azalmasına yardımcı oluyor. Ayrıca cildinizin görünümündeki yumuşaklığın, pürüzsüzlüğün, aydınlanmanın, ışıltının ve parlaklığın ilerlemesine yardımcı oluyor.

Herbalife gece kremi ne işe yarar?

Uzun süreli nemlendirme sayesinde, daha yumuşak ve pürüzsüz bir ciltle uyanmanızı sağlar. Yalnızca 7 günde çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünün azalmasına yardımcı olur.* Sadece 7 günde cildin daha pürüzsüz ve yumuşak bir görünüm kazanmasına yardımcı olduğu klinik olarak test edilmiştir.

Herbalife tonik ne işe yarar?

Cildin nemlenmesine ve canlı bir görünüm kazanmasına yardımcı olan, Aloe Vera içerikli meyve kokulu alkol içermeyen tonik. Sabah ve akşam düzenli kullandığınızda; serumdan, günlük nemlendiriciden veya gece kreminden aldığınız sonuçların etkisinin artmasına yardımcı olur. Cildinizi nazikçe temizlemenize yardımcı olur.

Herbalife Skin Yüz Temizleme Jeli nasıl kullanılır?

Narenciye Özlü Parlatıcı Yüz Temizleme Jeli etikette belirtildiği gibi kullanılmalıdır: Sabah ve akşam kullanım için uygundur. Nemli cildinize dairesel hareketlerle nazikçe masaj yaparak uygulayın, ılık suyla yıkayarak durulayın ve bastırmadan yüzünüzü kurulayın. Sonrasında tonik, serum ve nemlendirici uygulayın.

Herbalife ürünlerini nasıl kullanmalıyım?

Herbalife Thermo Complete kullanımı son derece basittir. Günde 2 veya 3 defa su yardımıyla alabilirsiniz. Thermo Complete içeriğindeki etken maddeler sayesinde metobolizmayı hızlandıran bir özelliğe sahiptir. Bu sebeple ilk kez kullanacaksanız ilk hafta günde 1 devam eden haftalarda günde 2 ye çıkabilirsiniz.

Herbalife Skin Yüz Temizleme Jeli ne işe yarar?

İçeriğindeki mikro tanecikler yüzünüzün ışıltılı ve taze bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Portakal ve greyfurt özleri içeren hoş kokulu temizleme jeli. Canlandırıcı tanecikler içeren hafif jel formül. Cildinizin taze ve canlı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

Herbalife nemlendirici krem ne işe yarar?

Düşük seviyede ter ve yağ bezi içeren ve bu nedenle de dehidrasyona yüksek oranda açık olan göz çevresi bölgesindeki çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünün azalmasına yardımcı olur. Bütün cilt türlerinde istenilen etkileri göstermektedir. İlave paraben içermez.

Herbalife gece kremi nasıl kullanılır?

Besleyici Gece Kremi etikette belirtildiği gibi kullanıldığı sürece her gün kullanılabilir: Akşamları, yüz temizleme jeli, tonik ve serum sonrası cildinize uygulayın.

Herbalife cilt Bakımı Nedir?

Herbalife SKIN® özenle seçilmiş içerikleri ve bitkisel özleriyle cildinizi temizler, tonunu eşitler, bakım yapar ve nemlendirir. Paraben ve Sülfat içermeyen cilt bakım ürünlerimiz.

Yüz temizleme toniği nasıl kullanılır?

Her zaman kullandığınız temizleme ürünüyle cildinizi temizledikten sonra bir parça pamuğu tonik ile ıslatın ve küçük dairesel hareketlerle cilde uygulayın. Pamukları tazeleyerek, üzerlerinde kir kalmayana kadar devam edin. Tonikten sonra nemlendirici veya serumunuzu sürebilirsiniz.

Herbalife çizgi azaltıcı serum nasıl kullanılır?

Çizgi Azaltıcı Serum etikette belirtildiği gibi kullanılmalıdır: Bu serumun, sabah ve akşam kullanımı, en iyi sonucu elde etmenize yardımcı olur. Yüz temizleme jeli ve tonik sonrası, nemlendirici öncesi cilde uygulayın.

Herbalife Skin Yüz Temizleme jeli nasıl kullanılır?

Narenciye Özlü Parlatıcı Yüz Temizleme Jeli etikette belirtildiği gibi kullanılmalıdır: Sabah ve akşam kullanım için uygundur. Nemli cildinize dairesel hareketlerle nazikçe masaj yaparak uygulayın, ılık suyla yıkayarak durulayın ve bastırmadan yüzünüzü kurulayın. Sonrasında tonik, serum ve nemlendirici uygulayın.

Aloe Özlü Rahatlatıcı Yüz temizleme jeli ne işe yarar?

Aloe vera özleri ile zenginleştirilmiş, taze ve yumuşak kokulu yüz temizleme jeli. Yumuşak dokusu ile cildinizdeki fazla yağın, kirin ve hafif makyajın, cildinizi tahriş etmeden nazikçe temizlenmesine yardımcı olur. Aloe vera özleri cildinizin yumuşak ve nemli bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.