Maximiles ile alışveriş yapılır mı?

İçindekiler:

  1. Maximiles ile alışveriş yapılır mı?
  2. Iş Bankası Maxi milleri nerede kullanabilirim?
  3. Mil Puanı nasıl kullanılır?
  4. Maxi Miller nerede kullanılır?
  5. En uygun ENCoin nasıl kullanılır?
  6. Kaç mil ile bilet alınır?
  7. A101 de MaxiPuan geçiyor mu?
  8. Miles&Smiles kart nerelerde kullanılır?
  9. World puanla uçak bileti nasıl alınır?

Maximiles ile alışveriş yapılır mı?

Maximiles, yurt içi ve yurt dışı tüm alışverişlerde kullanabileceğiniz, yaptığınız alışverişlerden belirli oranlarda MaxiMil kazandıran, kazandığınız MaxiMillerle uçak bileti alabileceğiniz bir kredi kartıdır. Detaylı bilgi için MaxiMil hakkında sayfamızı ziyaret edebilirsiniz..

Iş Bankası Maxi milleri nerede kullanabilirim?

MaxiPuanlarınızı fiziki Maximum işyerlerinde kullanabilirsiniz: Kazandığınız MaxiPuanları fiziki Maximum üye kuruluşlarında yapacağınız alışverişlerde para yerine kullanabilirsiniz.

Mil Puanı nasıl kullanılır?

Wings ile bir alışveriş işleminden en fazla 5.000 Mil Puan kazanılabilir. Birikmiş Mil Puan'ınız alacağınız bilet için yeterli değil ise, kalan kısmını kısmi ödeme seçeneği ile ödeyebilirsiniz. Kalan kısım oran orantı yöntemiyle hesaplanıp TL tutar olarak kredi kartı ile ödenecektir.

Maxi Miller nerede kullanılır?

MaxiPuan nerelerde kullanılır, geçerlidir? Alışverişlerde kazanılan ve kredi kartında biriken MaxiPuan'lar tüm Maximum üyesi işyerlerinde kullanılabiliyor. Maximum üyesi işyerlerinde yapılan alışverişlerde alışveriş tutarının tamamı ya da bir kısmını biriktirdiğiniz MaxiPuan'larınızla ödeme şansınız var.

En uygun ENCoin nasıl kullanılır?

Nasıl kullanılır? Kredi veya banka kartınızda biriken puanları ENCoin'e çevirerek ENCüzdan'ınıza kaydettiğinizde, bu tarihten itibaren 1 yıl boyunca Enuygun üzerindeki uçak bileti alımlarınızda ENCoin'lerinizi kullanabilirsiniz.

Kaç mil ile bilet alınır?

Türk Hava Yolları'nın Miles&Smiles üyelerine sunduğu diğer ayrıcalıklarını Türk Hava Yolları internet sitesi üzerinden inceleyebilirsiniz. Türk Hava Yolları kanallarından* satın alacağınız uçak biletleri için her 1 TL harcamanıza 1 Mil kazanırsınız. Örneğin 1,000 TL'lik bir uçak bileti alımında 1,000 Mil kazanırsınız.

A101 de MaxiPuan geçiyor mu?

Kampanyaya dâhil olan kartlar ve işlemler: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş'te Üniversiteli, Maximum Genç), İş, Bankası Bankamatik Kartları,ve Maxipara Kartlar kullanılarak a101.com.tr ve a101.com.tr mobil uygulamasından yapılan alışverişler kampanyaya dahildir.

Miles&Smiles kart nerelerde kullanılır?

Türk Hava Yolları Miles&Smiles Yolcu Programı'na üye anlaşmalı otel, araç kiralama, ve perakende firmalarından yapacağınız harcamalar karşılığında mil kazanırsınız.

World puanla uçak bileti nasıl alınır?

Üstelik kartınızdaki Worldpuan'lar, istediğiniz uçak bileti veya otel/tur rezervasyonunu gerçekleştirmek için yeterli değilse kartınızın “Avans Puan” özelliğini kullanarak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. MilPlus Seyahat Hizmetlerinden* yararlanmak için; 08'ü arayarak 2-5'i tuşlamanız yeterlidir.