Tahincioglu sahibi nereli?

İçindekiler:

  1. Tahincioglu sahibi nereli?
  2. Onur Tahincioğlu kimdir?
  3. Tahincioğlu Holding ne iş yapar?
  4. Nidapark Küçükyalı ne zaman bitecek?

Tahincioglu sahibi nereli?

1933; Mardin - ö. ; İstanbul), Süryani asıllı Türk sanayici, iş adamı. Mardin'de 1933 yılında doğan Yakup Tahincioğlu, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimleri Akademisi'nde okurken Kent Gıda Maddeleri AŞ 'nin ilk nüvesini oluşturan ufak bir imalathane kurarak sanayi sektörüne ilk adımını attı.

Onur Tahincioğlu kimdir?

Onur Tahincioğlu 1974 yılında İstanbul'da doğdu. Eğitimin Özel Kalamış İlkokulu ve Özel Doğuş Lisesinde tamaladıktan sonra 2000 yılında Northeastern Üniversitesinden Endüstri Mühendisi olarak mezun oldu. Meslek hayatına Kent Gıda Maddeleri Sanayii ve Ticaret A.Ş.'de üretim planlama müdürü olarak başladı.

Tahincioğlu Holding ne iş yapar?

Tahincioğlu Holding, İstanbul merkezli Türk holding kuruluşu. Başta gayrimenkul olmak üzere, gıda, hizmet,reklamcılık, tarım ve enerji gibi birçok sektörde faaliyet gösteren şirketleri bünyesinde bulundurmaktadır. Bir aile şirketi olarak Mardin'de tahin imalathanesi ile faaliyetlerine başlamıştır.

Nidapark Küçükyalı ne zaman bitecek?

Toplam 1.159 adet daire, 769 ofis ve 82 dükkandan meydana gelen Nidapark Küçükyalı projesinde teslimler 2020 yılında yapılacak.