N kolay bono nasil alinir?

İçindekiler:

  1. N kolay bono nasil alinir?
  2. Aktif Bank bono faizi ne kadar?
  3. Bono almak caiz mi?
  4. N kolay repo nedir?
  5. PTT emekliye kredi ne kadar?

N kolay bono nasil alinir?

N Kolay Bono'yu nereden ve nasıl alırım? Aktif Bank müşterisiysen; N Kolay Bono'yu N Kolay Mobil, Aktif Bank İnternet Şubesi, 0850 724 26 66 no'lu Bono Özel Çağrı Hattı veya Aktif Bank Şubelerinden satın alabilirsin.

Aktif Bank bono faizi ne kadar?

Aktif Bank'tan Türkiye'de bir ilk: Yüzde 13,5 faizle N Kolay Bono | Aktif Bank.

Bono almak caiz mi?

Risksiz, sabit getiri sağlayan hiçbir yatırım, hiçbir para helal değil. —Devlet tahvili —Bono —Eurobond —Vadeli mevduat —Sabit getirili kira sertifikası —Altın tahvili —Altına dayalı sabit getirili kira sertifikası —Bireysel emeklilik(tahvil-bono vb.dayalı) —Banka promosyonu.

N kolay repo nedir?

N Kolay, Aktif Bank'ın dijital banka markasıdır. Yatırım, kredi ve ödeme alanlarındaki ürünleri ile bireysel müşterilere dijital kanalları üzerinden hizmet vermektedir. ... Daha sonra yatırım süresinin 1 günden başlayan vadelerde belirlenebildiği TL ve döviz repo ile birlikte fon ürünleri de uygulamaya dahil edilmiştir.

PTT emekliye kredi ne kadar?

Acil nakit ihtiyacı olan emeklilerimize Kefilsiz, Şartsız PTT işyerlerinden kullanılabileceği Emekli Kredisi! Nakit ihtiyacı olan emeklilerimize %1,99 faiz oranından başlayan faizlerle 50.000 TL'ye kadar nakit kredi. İhtiyaçlarını değil, borçlarını ertele.