Instax Mini 11 kaç TL?

İçindekiler:

  1. Instax Mini 11 kaç TL?
  2. Instax Mini 11 nedir?
  3. Instax Mini 11 kaç fotoğraf çeker?
  4. Instax Mini 11 selfie nasıl çekilir?
  5. Instax Mini 11 hangi renk?

Instax Mini 11 kaç TL?

Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 629,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 499,00 TLŞu Andaki Fiyat: 618,14 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 11 TL (%2) daha ucuz.

Instax Mini 11 nedir?

Instax mini 11, manuel ayarlamaya gerek olmadan çevredeki ışığı otomatik olarak algılayıp, deklanşör hızını ışığa göre ayarlar. Otomatik ışık ayarı ve yüksek performanslı flaş ışığı sayesinde, ışığın sadece yakın mesafeyi değil arka planı da aydınlatmasını sağlar.

Instax Mini 11 kaç fotoğraf çeker?

Instax mini 11 çanta takılıp çıkartılabilir bir kapağa sahiptir. Böylece fotoğraf makineni, çantadan çıkartmaya gerek kalmadan istediğin gibi fotoğraf çekebilirsin… Laporta albümde ise tam 72 fotoğraf bölmesi yer alıyor.

Instax Mini 11 selfie nasıl çekilir?

Tek bir hareketle lensi dışarı çekerek selfie moduna rahatça geçiş yapabilirsin. Güç tuşuna bastığında lens otomatik olarak dışarı açılacak. Lens açıldığında tek bir hareketle selfie modu için dışarı doğru çek. "Selfie On" yazısını gördüğünde en güzel selfieleri çekmek için mini 11'in hazır olacak.

Instax Mini 11 hangi renk?

Yeni Instax mini 11 de bundan yola çıkarak, pembe, beyaz, mavi, lila ve siyah olmak üzere yepyeni 5 rengi ile kullanıcısının karşısına çıkıyor.