THY Miller ne zaman biter?

İçindekiler:

  1. THY Miller ne zaman biter?
  2. Miles and Smiles Miller ne zaman yüklenir?
  3. Mil Transferi Nasıl Yapılır?
  4. MaxiMiller ne zaman silinir?
  5. Türk Hava Yolları kaç milim var?
  6. Miles and Smiles geçmiş uçuşları işleme nasıl yapılır?

THY Miller ne zaman biter?

Milleriniz, kazandığınız tarihten itibaren 3 yıl boyunca geçerlidir. Kullanmadığınız ve geçerliliğini yitirmek üzere olan Millerinizle ilgili size gönderilen ekstrelerle bilgilendirilirsiniz. Geçerliliğini yitirecek her 1.000 Mil için 10 dolar ödeyerek Millerinizin süresini 3 yıl daha uzatabilirsiniz.

Miles and Smiles Miller ne zaman yüklenir?

Milleriniz, Miles&Smiles üyelik hesabınıza, kredi kartı hesap kesim tarihini takip eden 2 gün içinde otomatik olarak işlenir.

Mil Transferi Nasıl Yapılır?

Mil transferi işlemleri sadece internet sitesi ve mobil uygulama üzerinden yapılabilir. Transfer edilen Millerin kullanımı Miles&Smiles programı kurallar ve koşullarına tabidir. Mil transferi işlemlerinde, transfer edilen Miller diğer üyenin hesabına anında yüklenir.

MaxiMiller ne zaman silinir?

MaxiMillerin kazanıldıkları takvim yılının bitimini takip eden 2. yılın sonuna kadar kullanılmaları gerekmektedir. Bu süre zarfında kullanılmayan MaxiMiller, süre bitimini takip eden ay silinir.

Türk Hava Yolları kaç milim var?

Hesabımdaki toplam Mil tutarını nasıl öğrenebilirim? Hesabınıza giriş yaptıktan sonra "Mil işlemlerim” sekmesine tıklayarak toplam Mil tutarını görebilirsiniz.

Miles and Smiles geçmiş uçuşları işleme nasıl yapılır?

Hesabınızdaki "Mil işlemlerim" sekmesinde bulunan “eksik Millerinizi işleyin” linkine tıklayarak Türk Hava Yolları, AnadoluJet ve program ortağı diğer havayolu firmalarıyla gerçekleştirdiğiniz uçuşlara ait eksik Millerinizi hesabınıza işletebilirsiniz.