Karaca BioDiamond nedir?

İçindekiler:

  1. Karaca BioDiamond nedir?
  2. Karaca Bio Diamond fiyatı ne kadar?
  3. Biogranit mi iyi granit mi?
  4. BioDiamond nedir?
  5. BioDiamond tava nedir?
  6. Karaca Bio Diamond döküm mü?
  7. Karaca Bio Diamond bulaşık makinesinde yıkanır mı?
  8. Karaca Biogranit nedir?
  9. Bio Diamond malzemesi nedir?
  10. BioDiamond kaplama nedir?
  11. Bio Diamond döküm mü?
  12. Karaca granit bulaşık makinesinde yıkanır mı?
  13. Bio Diamond nedir?

Karaca BioDiamond nedir?

BioDiamond ve BioDiamond Pro ürünleri yapılan testler sonucunda Karaca markalı yanmaz – yapışmaz ürünler arasındaki en yapışmaz, en çizilmez ve en dayanıklı ürün grubu olmuştur. ... Bio Diamond Pro ise Türkiye'nin ilk bütünsel indüksiyon tabanına sahip ürünüdür.

Karaca Bio Diamond fiyatı ne kadar?

1.499,00 TL Karaca Bio Diamond 7 Parça Tencere Seti ürününün 5 adet mağaza içerisinden ücretsiz kargo seçeneği ile en uygun mağaza fiyatlarını inceleyip, mağazaya git butonuna tıklayarak keyifle alışverişinizi gerçekleştirin.

Biogranit mi iyi granit mi?

Granit malzemenin geliştirilmesi ile elde edilen bio granit eşyalar, granite göre çok daha dayanıklı ve takviyelidirler. Granitle karşılaştırıldığında ısıya ve darbeye 7 kat daha fazla dayanım gösteren bio granit eşyalar, yanmaz yapışmaz ve kolay temizlenir yüzeylere sahiptir.

BioDiamond nedir?

Çizilmelere karşı dayanıklı olma özelliği olan Biodiamond; yemek yapmayı sevenlerin vazçemeyeceği bir pişirme grubu serisi sunuyor. ... Doğal elmas kristalleri ile kaplanan Biodiamond pişirme grubu ürünleri üç yıl süren AR-GE çalışmalarıyla İsviçre'de geliştirildi.

BioDiamond tava nedir?

Karaca Bio Diamond Tava 30 cm 3,5 Lt Özellikler Doğanın En Dayanıklı Harikası Gerçek Elmas Kristalleri Hammaddesi Üstün Yanmaz Yapışmaz Yüzey Ultra Dayanıklılık Yağsız yumurta pişirilebilir. Yağsız sebze pişirilebilir. İndüksiyon dahil tüm ocaklarda kullanıma uygundur. Bulaşık makinesinde kullanıma uygundur.

Karaca Bio Diamond döküm mü?

Bio Diamond Pro ise Türkiye'nin ilk bütünsel indüksiyon tabanına sahip ürünüdür. Ürünün döküm çelik kulp tasarımı vardır, fırında kullanıma uygundur.

Karaca Bio Diamond bulaşık makinesinde yıkanır mı?

Bulaşık makinasında yıkanabilir. Yedek parça temini yapılmaktadır.

Karaca Biogranit nedir?

- Bio Granit, granitten üretilen ve onun bir adım üstü olan bir malzemedir. - Granitle kıyaslandığında kullanım açısından daha dayanıklıdır. - Lezzet sunma konusunda granitten daha başarılıdır. - Isıya karşı Bio Granit, granitin gücünden 7 kat daha dayanıklı bir malzemedir.

Bio Diamond malzemesi nedir?

Gücünü doğadaki en dayanıklı maden olan elmasın sağlamlığından alan BioDiamond'ın yüzeyi 300.000 adete kadar gerçek elmas kristalleriyle kaplanmıştır. 3 senelik Ar-Ge çalışmaları sonucunda İsviçre'de geliştirilmiştir.

BioDiamond kaplama nedir?

Gerçek elmas kristalleriyle kaplanan Biodiamond; dayanıklılığı, yanmaz-yapışmazlığının yanı sıra ısının tüm yüzeye aynı oranda dağılımını sağlayan özelliği ile mutfaktaki en büyük yardımcınız olmaya aday… İç yüzeyi elmas kristalleri ile kaplı Biodiamond, yemek yapma keyfine keyif katıyor, ürün grubunu deneyimleyenler ...

Bio Diamond döküm mü?

Bulaşık makinesinde kullanıma uygundur. 10 Yıl Garantili İsviçre'de geliştirilmiş Türkiye'de üretilmiştir. ... Bio Diamond Pro ise Türkiye'nin ilk bütünsel indüksiyon tabanına sahip ürünüdür. Ürünün döküm çelik kulp tasarımı vardır, fırında kullanıma uygundur.

Karaca granit bulaşık makinesinde yıkanır mı?

Granit tavanın temizliği oldukça kolaydır ve sizi hiç yormaz. Granit tavayı kullanım sonrasında temizlerken şu maddelere dikkat etmeniz önerilir: Sote, kızartma ya da diğer yemeklerin yapımından sonra granit tavayı sudan geçirip bulaşık makinesine atabilirsiniz. Bulaşık makinesi yıkamasına uygun bir yapıya sahiptir.

Bio Diamond nedir?

Çizilmelere karşı dayanıklı olma özelliği olan Biodiamond; yemek yapmayı sevenlerin vazçemeyeceği bir pişirme grubu serisi sunuyor. ... Doğal elmas kristalleri ile kaplanan Biodiamond pişirme grubu ürünleri üç yıl süren AR-GE çalışmalarıyla İsviçre'de geliştirildi.