Bursagaza Nasıl Abone Olunur?

İçindekiler:

  1. Bursagaza Nasıl Abone Olunur?
  2. Bursa doğalgaz abonelik ücreti ne kadar?
  3. Bursa doğalgaz aboneliği nerede yapılıyor?
  4. Doğalgaz sayacını kim öder?
  5. E devletten doğalgaz başvurusu nasıl yapılır?

Bursagaza Nasıl Abone Olunur?

1. 444 11 33 Bursagaz Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak ve www.bursagaz.com üzerindeki online işlemler menüsüne üye olarak sözleşme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bursa doğalgaz abonelik ücreti ne kadar?

Doğalgaz Abonelik Ücreti Ne Kadar? Konut amaçlı kullanım ve konutlarla aynı binada bulunan konut harici kullanımlar için abone bağlantı bedeli, bağımsız bölümün ilk 200 m2' si için 656,70 TL +KDV, 200 m2' den büyük yerlerde ilave her 100 m,50 TL +KDV tahsil edilir.

Bursa doğalgaz aboneliği nerede yapılıyor?

Yalnızca abonelik işlemleri Bursagaz Müşteri Hizmetleri Merkezi'nde gerçekleştirilmektedir.

Doğalgaz sayacını kim öder?

2018 yılı icin doğalgaz güvence bedeli 400-500 TL civarındadır. Abonelik ücretinin aksine güvence bedeli tamamen kiracıya aittir. Kiracı bu rehin parayı Aksa'ya öder, gazını kullanır, faturalarını öder, borçsuz bir şekilde evden çıkarken, Aksa hizmet noktalarında sözleşmesini iptal ederek güvence bedelini geri alır.

E devletten doğalgaz başvurusu nasıl yapılır?

E Devlet adresi üzerinden TC Kimlik numaranızı ve şifrenizi girerek açılan sayfaya bulunduğunuz bölgenin doğalgaz şirketi ismini yazarak Abonelik Sözleşmesi Başvurusu'na tıklayıp Şartnameyi kabul etmeniz gerekiyor. aşamalarını doldurarak doğalgaz aboneliğinizi internet üzerinden gerçekleştirmiş olacaksınız.