Moda ve Sosyete kim hackledi?

İçindekiler:

  1. Moda ve Sosyete kim hackledi?
  2. Moda ve Sosyete kimdir?
  3. Pelin Kaya kaç çocuğu var?
  4. Pelin Kaya hangi liseden mezun?

Moda ve Sosyete kim hackledi?

Hesabı ele geçiren kişi, Pelin Kaya hakkında ağır iddialarda bulundu. Modacı Pelin Kaya'nın Instagram hesabı geçtiğimiz saatlerde çalındı. Hesabı ele geçiren kişinin Pelin Kaya hakkında ciddi iddiaları var. “Moda ve Sosyete” isimli bloguyla ünlenen Pelin Kaya, son dönemlerde Sabah gazetesinde moda haberleri yazıyordu.

Moda ve Sosyete kimdir?

Paris Schiller Üniversitesi'nde Pazarlama okudu. Modaya olan merakı Paris'te yaşadığı bu sürede bir tutkuya dönüştü. 2008 yılında açtığı “Moda ve Sosyete” isimli blogu hayatının dönüm noktası oldu. Sabah gazetesinde moda yazıları yazdı, Marie Claire ve Harper's Bazaar dergileri için stil röportajları yaptı.

Pelin Kaya kaç çocuğu var?

Adı Pelin Kaya. Kendi hakkında konuşmayı pek sevmese de, büyük bir Japon firmasında pazarlama direktörlüğü yaptığını, evli ve 1 kız çocuk annesi olduğunu öğreniyoruz.

Pelin Kaya hangi liseden mezun?

Sinema filmin yapımcısı. Gerçek adı Pelin Ekinci Kaya. , İstanbul doğumlu. Üsküdar Amerikan Lisesinde bitirdikten sonra Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden 1997 yılında mezun oldu. Mezuniyetinin ardından iş hayatına atılarak, sigorta sektöründe kurumsal pazarlama departmanında başladı.