En kolay mobil imza nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. En kolay mobil imza nasıl alınır?
  2. Garanti Bankası mobil imza başvurusu nasıl alınır?
  3. Vodafone Mobil imza ücreti ne kadar?
  4. E-imza nereden alınmalı?
  5. PTT e imza Kaç Lira?

En kolay mobil imza nasıl alınır?

Mobil İmza sahibi olmak Türk Telekom ile artık çok kolay! Türk Telekom bireysel Mobil İmza servisine başvurmak için üzerinde T.C. Kimlik Numarası yazan nüfus cüzdanı veya ehliyetiniz ile birlikte size en yakın mobil imza vermeye yetkili Türk Telekom mağazasına uğramanız yeterlidir.

Garanti Bankası mobil imza başvurusu nasıl alınır?

Garanti Bankası ile anlaşan Turkcell, müşterilerini Anında Mobil İmza sahibi yapıyor. Uygulama sayesinde, uygun kapasiteli SIM karta sahip olan Garanti Bankası müşterileri, Turkcell bayisine gitmeden Garanti İnternet Şubesi'ne girip başvuruda bulunuyor ve mobil imza alabiliyor.

Vodafone Mobil imza ücreti ne kadar?

Bu hizmet için ise aylık olarak 4.85 TL ücret istemektedir. Vodafone ise faturalı hatlardan aylık 5 TL, ön ödemeli hatlardan ise 1.5 TL talep etmektedir.

E-imza nereden alınmalı?

Kimlik Numarası bulunan geçerli resmî belge, PTT iş yerlerinden temin edilebilecek olan e-imza Başvuru Formu, İmza Sirküleri (Sadece kurumsal e-İmza başvurularında talep edilmekte olup asılları da PTT'de görüldükten sonra başvuru sahibine geri verilecektir.)

PTT e imza Kaç Lira?

PTT güvencesi ile Merkezlerimizden yapacağınız e-İmza başvurularınızda geçerli olacak fiyatlar (tüm vergiler dâhil): 1 Yıllık e-İmza 189,00 TL. 2 Yıllık e-İmza 249,00 TL. 3 Yıllık e-İmza 329,00 TL.