Yaprak Dökümü Necla Hamile mi?

İçindekiler:

  1. Yaprak Dökümü Necla Hamile mi?
  2. Yaprak Dökümü Leyla En son kiminle evlendi?
  3. Yaprak Dökümü nde Cem nasıl öldü?
  4. Yaprak Dökümü Necla kiminle evlendi?
  5. Yaprak Dökümü Neyyir Hanım kimdir?
  6. Yaprak Dökümü'ndeki Cem kiminle evli?

Yaprak Dökümü Necla Hamile mi?

Necla ve Ali Sarpel'in boşanma davası sonuçlandı. Mahkeme çıkışı Sarpel, Necla'nın hamile olduğunu öğrendi. Sedef, Emir ile evlendi.

Yaprak Dökümü Leyla En son kiminle evlendi?

Çok sarhoş olduğu bir anda Oğuz'un yanında olan Leyla, isteği dışında ilişkiye zorlanır. Sonrasında ise sözde adı temize çıksın diye o pis Oğuz'la evlendirilir.

Yaprak Dökümü nde Cem nasıl öldü?

Hastanede Necla'nın yanında Tahsin kalır ve ona moral vermeye çalışır. Hemşirede Nejla'yı yanına çağırarak kötü haberi verir. Cem geçirdiği kalp krizi sonrası artık ölmüştür ve hayatta değildir.

Yaprak Dökümü Necla kiminle evlendi?

Yaprak Dökümü heyecanlı bir bölüm ile ekranlara geliyor... Necla, Ali Sarperle evlenecek. Neclanın Ali Rıza Beye hoş bir sürprizi olacak.

Yaprak Dökümü Neyyir Hanım kimdir?

Usta oyuncu Bedia Ener, 2006-2010 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan ve bir döneme damga vuran Yaprak Dökümü'nde Neyyir Hanım karakterini canlandırmıştı. ... 1954 yılında Uşak'ta dünyaya gelen Bedia Ener, 1970 yılından beri oyunculuk yapıyor.

Yaprak Dökümü'ndeki Cem kiminle evli?

Kıvanç Kasabalı, ile 2005 Temmuz ayında oyuncu ve model olan Sedef Avcı ile evlendi. Can (d.2013) adında bir oğlu vardır. Oscar adında bir de köpekleri vardır.