Istanbul Ayvalık feribotla nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Istanbul Ayvalık feribotla nasıl gidilir?
  2. BTT nedir İDO?
  3. İstanbul Ayvalık araçla nasıl gidilir?
  4. Ayvalığa hangi yoldan gidilir?
  5. Istanbuldan sarımsaklı'ya arabayla nasıl gidilir?
  6. Istanbul'dan sarımsaklı'ya nasıl gidilir?
  7. Istanbul'dan Cunda ya nasıl gidilir?
  8. Istanbul Balıkesir'e nasıl gidilir?

Istanbul Ayvalık feribotla nasıl gidilir?

Ayvalık'a denizyolu ile ulaşmak bir diğer seçenektir. İstanbul Yenikapı ve Bostancı'dan kalkan deniz otobüsleri ile yaklaşık 2 saatte Bandırma'ya geçebilir, buradan 3 saatlik bir yolculuk ile Ayvalık'a ulaşabilirsiniz. Midilli Adası'ndan feribot ve deniz otobüsleri ile Ayvalık'a yaklaşık iki saatte ulaşmak mümkündür.

BTT nedir İDO?

BTT (Balıkesir Toplu Taşıma) ücret tarifesinde değişiklik yapabilir. BTT'nin ücret tarifesindeki değişikliklerden İDO sorumlu değildir. Siz değerli misafirlerimizi, güncel BTT fiyatlarıyla ilgili mümkün olduğunca bilgilendirmeye çalışacağız. İDO Sefer saatlerini görmek için tıklayınız.

İstanbul Ayvalık araçla nasıl gidilir?

İstanbul'dan Ayvalık Üçüncü seçeneğiniz; Yenikapı Bandırma vapuru ile Bandırma, Balıkesir üzerinden Ayvalık'a gelmek. Bu güzergahı kullanarak İstanbul'dan Ayvalık'a 5,5 saatte ulaşabilirsiniz. Dördüncü seçeneğimiz ise Tekirdağ, Çanakkale üzerinden Ayvalık'a gelmek.

Ayvalığa hangi yoldan gidilir?

Ankara ile Ayvalık arası 680 km olup yaklaşık olarak 7-8 saat sürmektedir. Ankara-Eskişehir otoyolundan başlayan yolculukta sırasıyla Eskişehir ve Bursa illeri geçilerek Balıkesir'e ulaşılmaktadır. Daha sonra Edremit yoluna girilerek Edremit, Burhaniye ve Gömeç ilçeleri geçilerek Ayvalık'a ulaşılmaktadır.

Istanbuldan sarımsaklı'ya arabayla nasıl gidilir?

İstanbul'dan Sarımsaklı'ya aracınızla ulaşmak için iki alternatif daha bulunuyor: Uzun mesafeli olan; İstanbul > İzmit > Bursa > Balıkesir > Edremit > Ayvalık > Sarımsaklı istikameti. Bu mesafe yaklaşık 527 km. Kısa mesafeli olan ise: İstanbul > Tekirdağ > Çanakkale > Ayvalık > Sarımsaklı istikameti ve 482 km.

Istanbul'dan sarımsaklı'ya nasıl gidilir?

İstanbul'dan, Sarımsaklı'ya feribot sayesinde rahatça ulaşılabiliyor. Yenikapı'dan, Bandırma'ya giden feribotları tercih ederseniz yolu epey kısaltmış olursunuz. Bandırma'dan Sarımsaklı'ya ise Susurluk ve Balıkesir üzerinden yaklaşık 3,5 saatte varılabiliyor.

Istanbul'dan Cunda ya nasıl gidilir?

Eğer İstanbul'dan gelecekseniz ve deniz yolunu kullanmak istiyorsanız, İDO feribotları ile Bandırma'ya gelip oradan Ayvalık ve Cunda'ya ulaşabilirsiniz. Eğer kendi aracınızla gelecekseniz Ayvalık'a ulaştıktan sonra, yaklaşık 8 kilometre daha gidip boğaz köprüsünü kullanarak Cunda'ya ulaşabilirsiniz.

Istanbul Balıkesir'e nasıl gidilir?

İstanbul'dan tarifeli feribot ve deniz otobüsleriyle iki saatte Bandırma'ya ulaşabilir, dilerseniz uçakla Edremit'te bulunan Koca Seyit Havaalanı'na gidebilirsiniz.