Müzekart öğrenci ücretsiz mi?

İçindekiler:

  1. Müzekart öğrenci ücretsiz mi?
  2. Müze kart süresi dolunca ne olur?
  3. Müze kart yenilenir mi?
  4. Efes Antik Kenti giriş kimlere ücretsiz?
  5. Hangi kartlarla müzeler ücretsiz?
  6. Göbeklitepe de Müzekart satılıyor mu?

Müzekart öğrenci ücretsiz mi?

18 yaşından büyük öğrenci ve öğretmenler müze kartından indirimli olarak yararlanabiliyor. Müzekart öğrenci 2021 fiyatı 30 TL'dir.

Müze kart süresi dolunca ne olur?

Müze ve Örenyerlerimizin kapalı kaldığı 18.03.2020 – 01.06.2020 tarihleri aralığında geçerliliği devam eden MüzeKart sahiplerine, kartlarının son kullanım tarihi itibariyle Müze ve Örenyerlerimizin kapalı olmasından ötürü yaşanan kullanım süresi kayıpları otomatik olarak ilave edilecek, ilave süre ile hak sahipleri ...

Müze kart yenilenir mi?

Müze kartların süresi dolduktan sonra, aynı müze kartın yenilenmesi için işlem yapılamaz.

Efes Antik Kenti giriş kimlere ücretsiz?

Efes Antik Kenti giriş ücreti öğretmen ve öğrencilere ücretsiz.

Hangi kartlarla müzeler ücretsiz?

Kredi kartı sektöründe bir ilk olarak İş Bankası tarafından sunulan bu yeni hizmet ile tüm Maximum özellikli İş Bankası kredi kartı sahipleri Müzekart'la giriş yapılan T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı 300'ü aşkın müze ve ören yerini her yıl 1 ay boyunca ücretsiz ziyaret edebilecek.

Göbeklitepe de Müzekart satılıyor mu?

Göbeklitepe Örenyeri'ne girişlerde Müzekart geçerli. Eğer Müzekart'ınız yoksa Şanlıurfa Müzesi'ne kimliğinizle başvurarak 60 TL karşılığında Müzekart+ çıkartabilirsiniz. Böylece, 1 yıl boyunca Göbeklitepe Örenyeri dahil, tüm müzeleri ücretsiz ziyaret edebilirsiniz.