Misoprostol ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Misoprostol ne işe yarar?
  2. Misoprostol etkisi ne kadar sürer?
  3. Cytotec ilaç nasıl kullanılır?
  4. Cytotec ilacı ne kadar?
  5. Pfizer Cytotec nedir?
  6. Cytotec satılıyor mu?
  7. Cytotec 200 mg nedir?

Misoprostol ne işe yarar?

Misoprostol sentetik bir prostaglandindir; ülser, doğum indüksiyonu, indüklenen kürtaj, düşük doğum, doğum sonu kanama (doğum esnasında kan kaybı) ve diğer jinekolojik kullanımları için reçete edilir. Misoprostol genellikle sağlıklı bir kürtaj olması amacıyla vajinal kasılmalara yol açan etken maddedir.

Misoprostol etkisi ne kadar sürer?

Kanama, genellikle misoprostol kullandıktan bir saat sonra, ilk gün içinde başlar. Kanama, tipik olarak 7 – 10 gün sürer, bir sonraki adet kanaması başlayana kadar lekelenme tarzında devam edebilir. Misoprostol kullanıldıktan sonra adet kanamalarının yeniden başlaması genellikle 4-6 hafta sonra gerçekleşir.

Cytotec ilaç nasıl kullanılır?

ağız yoluyla alınır. Tableti yeterli miktarda su ile yutunuz. peptik ülserasyon tedavisi ya da NSAĐĐ'lerin tetiklediği peptik ülser hastalıklarında kullanımı henüz değerlendirilmemiştir.

Cytotec ilacı ne kadar?

Fiyatı 10 TL olan Cytotec, internet sitelerinde 300-500 TL arasında satılıyor. İlaç elden, kurye ya da kargo yoluyla alıcıya ulaştırılıyor.

Pfizer Cytotec nedir?

CYTOTEC "anti-ülser ajanları" olarak bilinen ilaç grubu içinde yer alır. CYTOTEC midenizde ya da midenizin boşaldığı yer olan duodenumda ülser oluşumunu önlemeye yardımcı olabilir. Eğer; Gebeyseniz veya gebe kalmayı planlıyorsanız CYTOTEC'i kullanmayınız. Çünkü düşüğe sebep olabilir.

Cytotec satılıyor mu?

Sağlık Bakanlığı, 2012'de kürtaj ile ilgili yasa düzenlemesinin ardından ilacın satışını eczanelerde yasakladı. İlaç, hastanelerde yatan hastalara veriliyor. Fiyatı 10 TL olan Cytotec, internet sitelerinde 300-500 TL arasında satılıyor. İlaç elden, kurye ya da kargo yoluyla alıcıya ulaştırılıyor.

Cytotec 200 mg nedir?

CYTOTEC "anti-ülser ajanları" olarak bilinen ilaç grubu içinde yer alır. CYTOTEC midenizde ya da midenizin boşaldığı yer olan duodenumda ülser oluşumunu önlemeye yardımcı olabilir.