Arbis Hesabı Nasıl Açılır?

İçindekiler:

  1. Arbis Hesabı Nasıl Açılır?
  2. Arbis e kimler kayıt olabilir?
  3. Tübitak nasıl kayıt olunur?
  4. Arbis bilgileri nasıl güncellenir?
  5. Arbis nedir?
  6. Tubitak nasıl kayıt olunur?
  7. Tübitak Proje başvuru ne zaman?
  8. Bideb başvurusu nasıl yapılır?
  9. Bilim Çoçuk Dergisi Abonelik kaç TL?
  10. Bilim Çoçuk Dergisi aboneliği ne kadar?
  11. Tubitak Bilim Olimpiyatları Nerede Yapılacak?
  12. Tübitak dergilerine nasıl ulaşılır?
  13. Tübitak Proje Yarışması 2021 ne zaman?

Arbis Hesabı Nasıl Açılır?

https://arbis.tubitak.gov.tr/ web sitesine girildikten sonra sağ üst köşede yer alan "Arbis'e Giriş" tıklanır. Daha önce kayıt oluşturulmadı ise "Yeni Kullanıcı Kaydı" butonu tıklanır. Açılan form doldurularak "Kaydet" tıklanılarak üye olunabilir.

Arbis e kimler kayıt olabilir?

Değerli Araştırmacılar, Türkiye'de görev yapan ve yurt dışında yaşayan tüm araştırmacılar, ARBİS veri tabanına kayıt olabilmekte ve bilgilerini güncelleyebilmektedirler. ...

Tübitak nasıl kayıt olunur?

Üye girişi için TC Kimlik No yerine e-posta adresi kullanılmaktadır. 13.01.2016 tarihinden önce TÜBİTAK Merkezi Giriş Sistemi üzerinden üyelik kaydı yaptıran kullanıcılar, üyelik sırasında kullandıkları e-posta adresini ve şifrelerini kullanarak giriş yapabilirler.

Arbis bilgileri nasıl güncellenir?

ARBİS bilgilerinizi aşağıdaki adımları izleyerek güncelleyebilirsiniz. Sol menüden 'Kimlik Bilgileri' linkine tıklayarak kimlik bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz. 'Düzenle' butonuna basınız. (Sol menüden Kişisel Bilgiler kısmının altında 'İletişim' kısmına tıklayarak da bu sayfaya erişebilirsiniz.)

Arbis nedir?

ARBİS - Araştırmacı Bilgi Sistemi.

Tubitak nasıl kayıt olunur?

Üye girişi için TC Kimlik No yerine e-posta adresi kullanılmaktadır. 13.01.2016 tarihinden önce TÜBİTAK Merkezi Giriş Sistemi üzerinden üyelik kaydı yaptıran kullanıcılar, üyelik sırasında kullandıkları e-posta adresini ve şifrelerini kullanarak giriş yapabilirler.

Tübitak Proje başvuru ne zaman?

2.2.1 2021 yılı Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Proje Rehberine göre hazırlanan ve tamamlanan projelerin başvuruları tarihinde başlar ve tarihinde, saat 17.30'da sona erer. Başvurular https://e- bideb.

Bideb başvurusu nasıl yapılır?

Başvurular, çağrı duyurusunda belirtilen başvuru tarihleri içinde BİDEB Başvuru ve İzleme Sistemi (e-bideb.tubitak.gov.tr) üzerinden çevrimiçi olarak yapılır.

Bilim Çoçuk Dergisi Abonelik kaç TL?

Abonelik Paketleri
Dergi AdıAbonelik Fiyatı
Bilim Çocuk Dergisi50
Meraklı Minik Dergisi50
Elektronik Bilim ve Teknik Dergisi (PDF Formatında)25
Elektronik Bilim Çocuk Dergisi (PDF Formatında)20
8 satır daha

Bilim Çoçuk Dergisi aboneliği ne kadar?

Abonelik kampanyası kapsamında Bilim ve Teknik dergisinin yıllık aboneliği 84 TL yerine 60 TL, Bilim Çocuk ve Meraklı Minik dergilerinin ise yıllık aboneliği 72 TL yerine 50 TL olacak. Dergilerimize ikili ve üçlü kampanya ile de abone olabilirsiniz.

Tubitak Bilim Olimpiyatları Nerede Yapılacak?

Bu kapsamda; Bilgisayar, Biyoloji, Fizik, Kimya, Matematik, Ortaokul Bilgisayar, Ortaokul Matematik alanlarında 3 Temmuz 2021 tarihinde 81 il merkezinde ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (Lefkoşa) Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınavı düzenlenecektir.

Tübitak dergilerine nasıl ulaşılır?

Abonelik fırsatları için www.tubitakdergileri.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Bilim ve Teknik Dergisinin 1967, Bilim Çocuk Dergisinin 1998 ve Merakli Minik Dergisi 2007'den bugüne oluşan arşivlerini ve güncel sayılarını PDF formatında okuyabilirsiniz.

Tübitak Proje Yarışması 2021 ne zaman?

2.2.1 2021 yılı Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Proje Rehberine göre hazırlanan ve tamamlanan projelerin başvuruları 11 Ocak 2021 tarihinde başlar ve 17 Şubat 2021 tarihinde, saat 17.30'da sona erer.