Sahibinden kargo ne zaman gelir?

İçindekiler:

  1. Sahibinden kargo ne zaman gelir?
  2. Sahibinden kargo bilgisi nasıl girilir?
  3. Sahibinden param güvende ne zaman gelir?
  4. Sahibinden güvenli satış nasıl yapılır?
  5. Sahibinden güvenli e-ticaret nasıl yapılır?
  6. Sahibinden de GeT nasıl yapılır?
  7. Sahibinden işlemi duraklatma nedir?
  8. Param güvende ne zaman yatar?
  9. Sahibinden param güvende ile nasıl alınır?
  10. Sahibinden güvenli bir site mi?
  11. GeT yüzde kaç kesiyor?
  12. GeT hesabı nedir?
  13. Sahibinden com da nasıl satış yapılır?
  14. Sahibinden güvenli ödeme nedir?
  15. Param Guvende kac taksit?
  16. Param güvende ile satın al nedir?
  17. Sahibinden den nasıl güvenli alışveriş?

Sahibinden kargo ne zaman gelir?

Bireysel satıcıysanız, kargoya veriliş süresi seçmezsiniz, ürününüz satın alındıktan sonra ürünü kargoya verme süreniz 3 iş günüdür.

Sahibinden kargo bilgisi nasıl girilir?

Satıcı ürünü kargoya verdikten sonra, kargo bilgilerini sisteme girer. “Bana Özel/Güvenli e-Ticaret/Siparişlerim/Mevcut Siparişlerim” bölümünde onay vermeniz için kalan sürenizi ve kargo bilgisini görebilir, ilgili kargo firmasının kendi sayfasından kargonuzu takip edebilirsiniz.

Sahibinden param güvende ne zaman gelir?

S - Param Güvende ile bireysel satıcıdan satın aldığınız ürün için size ulaştıktan sonra 2 gün içerisinde iade talebinde bulunabilirsiniz. İade talebinde bulunduğunuz ürünü 3 iş günü içinde kargoya teslim etmelisiniz.

Sahibinden güvenli satış nasıl yapılır?

Güvenli e-Ticaret yöntemi ile satılan her ürün için alıcı konumundaki üye ile satıcı konumundaki üye arasında Mesafeli Sözleşme oluşturulur. Bu sözleşmeye elektronik ortamdan (Bana Özel -> Güvenli e-Ticaret -> Satış İşlemlerim -> Mesafeli Sözleşmelerim altından) 3 yıl süre ile ulaşılabilir.

Sahibinden güvenli e-ticaret nasıl yapılır?

Satıcı belirlediği kargo süresi içerisinde takip edilebilir bir kargo bilgisini sisteme girmek zorundadır. Ürün elinize ulaştıktan sonra, ürünü inceleyip onay verirseniz, yapmış olduğunuz ödeme Güvenli e-Ticaret (GeT) havuz hesabından satıcının hesabına aktarılır.

Sahibinden de GeT nasıl yapılır?

Satıcı belirlediği kargo süresi içerisinde takip edilebilir bir kargo bilgisini sisteme girmek zorundadır. Ürün elinize ulaştıktan sonra, ürünü inceleyip onay verirseniz, yapmış olduğunuz ödeme Güvenli e-Ticaret (GeT) havuz hesabından satıcının hesabına aktarılır.

Sahibinden işlemi duraklatma nedir?

Bu hakkı kullanmak istediğinizde sistem üzerinden "işlemi duraklatarak" bildirimde bulunmanız ve ürünü tekrar “kargo ücretini satıcı öder” olarak kargoya verip satıcıya iade etmeniz gerekmektedir.

Param güvende ne zaman yatar?

Alıcı ürünü teslim alıp onaylayınca ürün tutarı satıcıya aktarılıyor. Gönderilen ürünün ilanda belirtilen üründen farklı çıkması durumunda, alıcı ürünü anlaşmalı kargo ile ücretsiz olarak satıcıya geri gönderdikten sonra, 2 gün içerisinde ürün tutarı kendisine iade ediliyor.

Sahibinden param güvende ile nasıl alınır?

Satın Alma sahibinden.com üyeliğiniz ile giriş yapın. Satın almak istediğiniz ürün için “Param Güvende ile Satın Al” butonuna tıklayın. Satın almak istediğiniz ürüne ait bilgiler ödeme sayfasının sağında görüntülenmektedir. Bu alandan alınacak ürün kontrol edilebilir.

Sahibinden güvenli bir site mi?

sahibinden.com'da tam anlamı ile güvenliğinizi sağlayan tek sistem S - Param Güvende'dir. Herhangi bir ön ödeme veya kapora ödemesi yapmanız sonucunda mal/ürün teslim alamamanız halinde sahibinden.com'un hiçbir hukuki sorumluluğu bulunmamaktadır.

GeT yüzde kaç kesiyor?

GeT Hizmet Bedeli Nedir?
KategoriBireysel
İkinci El ve Sıfır AlışverişTakı, Mücevher & Altın15%
İkinci El ve Sıfır AlışverişKoleksiyon12%
İkinci El ve Sıfır AlışverişAntika12%
İkinci El ve Sıfır AlışverişBahçe & Yapı Market12%
23 satır daha

GeT hesabı nedir?

sahibinden.com Güvenli e-Ticaret (GeT) sistemi ile yaptığınız alışverişlerde paranız güvence altındadır. ... Güvenli e-Ticaret sistemi ile yaptığınız satışlarda ürünü kargoya verdikten sonra iade olmaması halinde, kargo alıcıya ulaştıktan sonra paranız hesabınıza yatırılır, risk almazsınız.

Sahibinden com da nasıl satış yapılır?

Mağazanızı açtıktan ürünün detay bilgilerini siteye ekleyin. Satmak istediğiniz ürünün kategorisini seçin ve “GeT ile Ürün Sat” (Güvenli e-Ticaret Hizmet Bedeli) butonuna tıklayın. İlanınız gerekli işlemlerden sonra onaylanıp satışa hazır hale getirilecektir.

Sahibinden güvenli ödeme nedir?

sahibinden.com Güvenli e-Ticaret (GeT) sistemi ile yaptığınız alışverişlerde paranız güvence altındadır, risk almazsınız. ... Ürün elinize ulaştıktan sonra, ürünü inceleyip onay verirseniz, yapmış olduğunuz ödeme Güvenli e-Ticaret (GeT) havuz hesabından satıcının hesabına aktarılır.

Param Guvende kac taksit?

sahibinden.com'da S - Param Güvende ile satılan ürünleri, ürünün kategorisine göre tek çekim, 3, 6, 9 veya 12 taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz.

Param güvende ile satın al nedir?

ParamGüvende; Noterler Birliği ve Param güvencesiyle oluşan, 2. el taşıt alım satım işlemlerinizde oluşabilecek tüm riskleri ortadan kaldıran yenilikçi bir ödeme platformudur.

Sahibinden den nasıl güvenli alışveriş?

İlan sahibi ürünü kendisine tanınan süre içinde kargoya verir. Kargo size ulaştığında ürüne onay vermeniz durumunda ilgili tutar satıcıya aktarılır. Güvenli e-Ticaret yöntemi ile alınan her ürün için alıcı konumundaki üye ile satıcı konumundaki üye arasında Mesafeli Sözleşme oluşturulur.