Drive uygulaması ne işe yarıyor?

İçindekiler:

  1. Drive uygulaması ne işe yarıyor?
  2. Drive dosyasi nedir?
  3. Google Drive hesabı nedir?
  4. Google Drive nasil calisir?
  5. Google One güvenli mi?
  6. Google Drive Benimle paylaşılanlar nedir?

Drive uygulaması ne işe yarıyor?

Google Drive, Google hesabınızla kaydolup ücretsiz kullanabileceğiniz 15 GB (Gigabyte) ( Gmail Hesabınız Dahil ) hafıza alanına sahip, Doküman, E-Tablo, Sunum, Form, Çizim, Harita gibi çeşitli formatta dosyaları kullanma imkanı barındıran, kullanışlı bir ofis uygulamasıdır.

Drive dosyasi nedir?

Google Drive Google'ın oluşturduğu dosya depolamaya ve düzenlemeye imkan sağlayan bir hizmettir. Dosya ve belgelerinizi İnternet'te depolayabilir paylaşabilirsiniz.

Google Drive hesabı nedir?

Google Drive, Google tarafından oluşturulmuş olan, yönetilen bir dosya ve senkronizasyon hizmetidir. Size bilgisayar ve telefon arasında ki senkronizasyonu sunabilir ya da direkt olarak farklı bilgisayarlardan da drive üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

Google Drive nasil calisir?

Google Drive'ı kullanma
  1. Adım: drive.google.com adresine gidin. Bilgisayarınızda drive.google.com adresine gidin. ...
  2. Adım: Dosya yükleyin veya oluşturun. Bilgisayarınızdan dosya yükleyebilir veya Google Drive'da dosya oluşturabilirsiniz. ...
  3. 3. Adım: Dosyaları paylaşın ve organize edin.

Google One güvenli mi?

Google One da dahil tüm Google hizmetleri, dünyanın en gelişmiş güvenlik altyapılarından biri tarafından korunmaktadır. Dosya, e-posta ve fotoğraflarınız sunucularımızda güvenle depolanır.

Google Drive Benimle paylaşılanlar nedir?

Kullanıcıların sizinle paylaştığı dosyaları kaldırdıktan sonra. Kaldırdığınız bir dosyayı açarsanız bu dosya tekrar "Benimle paylaşılanlar" bölümünde görünür. Kaldırdığınız dosyalar Drive arama sonuçlarında gösterilebilir. Dosya spam veya kötüye kullanım amaçlı içeriğe sahipse bu durumu bildirebilirsiniz.