Polonez sucuk domuz eti mi?

İçindekiler:

  1. Polonez sucuk domuz eti mi?
  2. Polonez sucuk hangi firmanın?
  3. Polonez sucuk ne demek?
  4. Polonez marka kimin?

Polonez sucuk domuz eti mi?

Üretimimizde sadece Polonez kalite kriterlerini ve helal kesim standartlarını karşılayabilen dana, hindi ve tavuk etleri kullanmaktayız. Ürünlerimizin hiçbirinde kesinlikle domuz eti, domuz yağı ve domuz kökenli katkı maddesi kullanılmamaktadır.

Polonez sucuk hangi firmanın?

Polonez'in mevcuttaki büyümesini hızlandırmak için Siniora Food and Manufacturing PLC şirketi, Polonez'i büyük hissedar haklarıyla satın aldı. Siniora Gıda ve İmalat PLC; et ve şarküteri ürünleri üreten çok uluslu bir gıda endüstrisi şirketidir.

Polonez sucuk ne demek?

Şarküteri et ürünlerinde geleneksel bir lezzet olan sucuğun, dana eti lezzetinin ön planda tutulduğu Polonez formülü ile hazırlanıp, doğal kılıflara doldurup, fermente edilmesi ile üretilen klasikleşen Polonez lezzetidir. Fermentasyon sürecinin sonunda ısıl işlem uygulanıp, fermentasyon sona erdirilir.

Polonez marka kimin?

Polonez, 1960 yılında kurulan Trakya Et ve Süt Ürünleri San. ve Tic. A.Ş. bünyesinde üretilen şarküteri ürünleri markasıdır. Polonez markasıyla şarküteri, endüstriyel gıda çözümleri ve restoran işletmeciliği yapmaktadır.