Bitcoin paramı nasıl çekerim?

İçindekiler:

  1. Bitcoin paramı nasıl çekerim?
  2. BTC para çekme ne zaman hesaba geçer?
  3. Binanceden Kripto para nasıl alınır?
  4. BtcTurk para çekme ne zaman gelir?
  5. BtcTurk param ne zaman yatar?

Bitcoin paramı nasıl çekerim?

Bitcoin Para Çekme Nasıl Yapılır sorusunun cevabından önce hesabımıza giriş yaparak sağ üst bölümden Cüzdan butonuna tıklıyoruz. Daha sonra sol taraftaki listeden Çekme butonuna tıklayarak para çekme kısmına geliyoruz. Para çekme bölümüne geldikten sonra üst kısımdan BTC'yi seçiyoruz.

BTC para çekme ne zaman hesaba geçer?

Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Ripple çekme işlemleriniz, sitemiz tarafından 10 dakika içerisinde madenci onayına gönderilmektedir. Çekmek istediğiniz cüzdanın veya değişim borsasının istediği madenci onay sayısına bağlı olarak transfer süresinde değişiklik olabilir.

Binanceden Kripto para nasıl alınır?

Bitcoin Nasıl Alınır? Binance'te listelenmiş sabit coinlerden almak için hesabınızdaki parayı bu coinlerin sağlayıcılarına aktarın. Daha sonra bu sabit coinleri kullanarak Binance borsasından Bitcoin satın alın. Binance 150'den fazla kripto para için yatırma işlemini destekler.

BtcTurk para çekme ne zaman gelir?

BtcTurk hesabınızdan, Akbank, Fibabanka, Vakıfbank, Yapı Kredi ve Ziraat Bankası haricinde Türkiye'deki herhangi bir bankada adınıza açılmış Türk Lirası hesaplarına mesai saatleri içerisinde yapılan 10 TL ve üzeri EFT ile para çekme talepleri aynı gün; hafta içi 16:45'ten sonra, hafta sonu ya da resmi tatil günlerinde ...

BtcTurk param ne zaman yatar?

Hafta sonu, mesai saatleri dışında ve resmi tatillerde yapılan EFT işlemleri tarafımıza ulaşmamaktadır. Bu nedenle kurallara uygun TL yatırma işlemleri, ilk iş günü mesai saatleri içerisinde hesabınıza yansıyacaktır..