Akakce uygulamasi nedir?

İçindekiler:

  1. Akakce uygulamasi nedir?
  2. Akakçe ne zaman kuruldu?
  3. Akakçe Genel müdür?
  4. Akakçe ne işe yarar?
  5. Cimri com sahibi kim?

Akakce uygulamasi nedir?

Akakçe, tüketiciyi doğru ürün, doğru satıcı ve doğru fiyatla buluşturan bir alışveriş platformudur. ODTÜ Teknokent'te kurulduğu 2000 yılından bu yana alışverişçilere en ucuz fiyatları sunan Akakçe, Türkiye'de hızla büyüyen e-ticaret sektörünün referans merkezi olarak çalışıyor.

Akakçe ne zaman kuruldu?

Kuruluşu 2000 yılına dayanan akakce.com'un kuruluş aşaması nasıl oldu? akakce.com temelinde teknoloji-yazılım kökenli bir firma ve kuruluş öyküsü 2000 yılına kadar gidiyor.

Akakçe Genel müdür?

Markalarımızdan Akakçe'nin Genel Müdürü Koray Karataş, Hande Özdemir'in sunumuyla Ekotürk TV'de yayınlanan “Sektörel Bakış” programının canlı yayın konuğu olarak, dünya ve Türkiye özelinde e-ticareti değerlendirdi.

Akakçe ne işe yarar?

akakce.com'un amacı, Internet alışverişleriniz için karşılaştırmalı bir alışveriş ortamı sağlamaktır. Bunu da en doğru ve tarafsız yapmanın gereği olarak akakce.com hiçbir şekilde satış yapmaz. Satış yapanlarla alıcıları buluşturur.

Cimri com sahibi kim?

Yüzlerce ürün kategorisinde yüz binlerce ürünü içeren geniş bir kataloğa sahip online alışveriş rehberi Cimri.com 2008 yılında kurulmuştur. Cimri.com Mayıs 2011'de Türkiye'nin önde gelen girişim sermayesi fonu iLab Ventures tarafından satın alınmıştır ve iLab portföyüne dahil edilmiştir.