Havaist para geçiyor mu?

İçindekiler:

  1. Havaist para geçiyor mu?
  2. Havaist ödemesi nasıl yapılır?
  3. Havaist nakit geçiyor mu?
  4. Havaist istanbul kart geçiyor mu?
  5. Havaist te 65 yaş üstü ücretli mi?
  6. Havaist aylık akbil geçiyor mu?
  7. Havaistte akbil geçiyor mu?
  8. Yenisahra dan Istanbul havalimanına nasıl gidilir?

Havaist para geçiyor mu?

Havaist araçları içerisinde nakit para ile seyahat edilemez. Eğer nakit ödeme yöntemini kullanarak araçları kullanmak istiyorsanız otobüse binmeden önce mutlaka bilet satın alın.

Havaist ödemesi nasıl yapılır?

Ödeme yöntemleri nelerdir? Araç içerisinde kredi, banka kartı ile yapabilir ya da mobil uygulamamızdan ve internet sitemizden temassız ve güvenli ödeme sağlayabilirsiniz. Nakit ile ödeme için duraklarımızda ve havalimanında bulunan gişemizde nakit karşılığında QR kodlu bilet satılmaktadır.

Havaist nakit geçiyor mu?

Yukarıda da belirttiğimiz üzere, HAVAİST'te nakit para geçerli olmadığından, yolcular ile otobüs sürücüleri arasında zaman zaman gerginlikler yaşanabiliyor.

Havaist istanbul kart geçiyor mu?

Havaist on Twitter: "Havaist otobüslerinde İstanbulkart, kredi kartı ve banka kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Havaist te 65 yaş üstü ücretli mi?

Normal şartlarda 150 TL olan bu hizmet, yaşını ibraz eden ve muayene olan 65+ misafirlerimiz için uçuş kapısına kadar ücretsiz olacaktır.

Havaist aylık akbil geçiyor mu?

Havaist Otobüsleri Ödeme Seçenekleri İstanbul'un birçok noktasından İstanbul Havalimanı'na aktarmasız ulaşabileceğiniz Havaist otobüslerinde kredi kartı, İstanbul Kart veya Havaist mobil uygulaması üzerinden karekod ile ödeme yapılabilir. ... İstanbul kart ödemelerinde indirimli kartlar ve aylık abonmanlar geçerli olmaz.

Havaistte akbil geçiyor mu?

Havaist Otobüsleri Ödeme Seçenekleri İstanbul kart ödemelerinde indirimli kartlar ve aylık abonmanlar geçerli olmaz.

Yenisahra dan Istanbul havalimanına nasıl gidilir?

Yenisahraİstanbul Havalimanı Havaist Hareket Saatleri: Yenisahra da D-100 karayolu yan yolda bulunan 225634 nolu İETT durağında yolcu almaktadır. İstanbul Havalimanı yönüne Havaist otobüsleri hizmet vermektedir. Kadıköy- Yenisahra İstanbul Havaalanı arasında HVİST-14 numaralı Havaist Otobüsleri çalışmaktadır.