Outlast kaç oyun?

İçindekiler:

  1. Outlast kaç oyun?
  2. Outlast 2 online oynanıyor mu?
  3. Outlast 2 nasıl bir oyun?
  4. Outlast Türkiyede yasak mı?
  5. Outlast multiplayer mı?
  6. Outlast daki hastane nerede?
  7. Outlast Coop ne zaman?

Outlast kaç oyun?

'de Outlast 2 adlı bir devam video oyunu yayımlanırken, üçüncü bir video oyunu olan The Outlast Trials 2021'de yayınlanacak.

Outlast 2 online oynanıyor mu?

Geliştirici Red Barrels, yeni Outlast oyununun çevrimiçi bir şekilde oynanabilir olacağının garantisini verdi. ... Oyuncular,ister yalnız ister arkadaşlarıyla beraber oynasın, korkuyu hissedecekler” açıklamasını yaparak yeni oyunun isteğe bağlı olarak çevrimiçi bir şekilde oynanabileceğini garantiledi.

Outlast 2 nasıl bir oyun?

Outlast 2, serinin önceki oyunları olan Outlast ve Outlast: Whistleblower gibi bir birinci şahıs hayatta kalma-korku oyunudur. Oyun Kuzey Arizona'da geçmektedir. Ayrıca Outlast 2, birinci oyunda olduğu gibi, genel olarak kamerayla kayıtlar yapıp kanıt toplayarak hikâye anlatma tekniğini korumuştur.

Outlast Türkiyede yasak mı?

Sony Playstation Türkiye Oyun Müdürü Sercan Sülün, Outlast oyunu içerisinde vahşet ve şiddet gibi öğeler barındırdığı için Türkiye'de yayınlanmayacak şeklinde konuştu. Türkiye'de oyun severlerin mahrum kalacağı oyun olan Outlast ayrıca Suudi Arabistan, Katar, Arap Emirlikleri, Kuveyt ve Hindistan'da da yayınlanmayacak.

Outlast multiplayer mı?

Yapılan açıklamalara göre Outlast Trials ortaklaşa oynanabilecek.

Outlast daki hastane nerede?

Mount Massive Asylum ise Murkoff Corporation tarafından satın alınan ve Lake County, Colorado'da bulunan bir akıl hastanesiydi.

Outlast Coop ne zaman?

Gamescom 2021'de tanıtılan The Outlast Trials'a co-op özelliği ile geliyor.