Abanta arabasız nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Abanta arabasız nasıl gidilir?
  2. Ankara Abant Nasıl Gidilir?
  3. Bolu Abant Gölü nerede?
  4. Izmir Abant Nasıl Gidilir?
  5. Abant neresi oluyor?
  6. Bolu Otogar Yedigöller arası kaç km?

Abanta arabasız nasıl gidilir?

Bolu otogardan bolu merkeze gidin servisle. "Merkez Duraklarının ikincisi"nde inin servisten.Büfeden "Bolu Kart" alın,5 lira kart ücreti,15 lirada yükleseniz içine yeter. O kartla "22" nolu abant otobüsüne bineceksiniz o sizi 40 dk gibi bi sürede oraya götürecek.

Ankara Abant Nasıl Gidilir?

Ankara'dan Abant'a ulaşım için İstanbul Otoyolu'ndan Bolu Dağı geçişine ulaşmak gerekiyor. Bolu Dağı geçişinden sonra ise Abant tabelalarını takip edebilirsiniz. Bu noktadan itibaren 22 km'lik bir yolculuk yapıldıktan sonra Abant'a ulaşılıyor.

Bolu Abant Gölü nerede?

Göl, Bolu ilinin 34 kilometre güneybatısında Abant Dağları üzerinde bulunuyor. Ankara-İstanbul D-100 Karayolu'nun ve TEM Otoyolu'nun 203'üncü kilometresinden sonra ayrılan 22 kilometrelik yol ile göle ulaşılıyor. Bolu merkezden her iki saatte bir kalkan toplu taşıma araçlarıyla da göle gidebilirsiniz.

Izmir Abant Nasıl Gidilir?

Abant Gölü'ne nasıl gidilir? Abant Gölü, İzmir'e 620, Bursa'ya 290, Ankara'ya 225, İstanbul'a ise 280 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Göle ulaşım için İstanbul'dan trenle Adapazarı'na giderek otobüs ile Bolu'ya geçebilir, oradan da minibüs ile Abant'a varabilirsiniz.

Abant neresi oluyor?

Abant Gölü Nerededir? Bolu'nun 34 kilometre güneybatısında Abant Dağları üzerinde oluşmuş bir krater ve birikinti gölüdür. Park alanında yükseklikleri 1400 metreden 1700 metreye kadar birçok tepe bulunmaktadır. Abant Gölü yılın her ayında büyüleyici bir güzelliğe sahiptir.

Bolu Otogar Yedigöller arası kaç km?

Sonra zaten Yedigöller tabelasını göreceksiniz ve o yolu takip edeceksiniz. Bolu'dan sonra 42 km!