Çardak feribot kaç araba alır?

İçindekiler:

  1. Çardak feribot kaç araba alır?
  2. Çardak Gelibolu feribot ücreti ne kadar?
  3. Çanakkale Eceabat feribot kaç dakika sürer?
  4. Lapseki hangi denizde?
  5. Gestaş arabalı vapur kaç araba alıyor?
  6. Lapseki hangi yakada?

Çardak feribot kaç araba alır?

1997 yılından günümüze Türkiye'nin ikinci boğazı olan Çanakkale Boğazı'nda Asya ve Avrupa kıtasını birbirine bağlamada önemli rol alan deniz taşımacılığı ile, aylık 50 binin üzerinde araç ve 150 bin yolcu ile iki kıta arasında yolculuğunu sağlıyoruz.

Çardak Gelibolu feribot ücreti ne kadar?

YOLCU:Ücretsiz
KAMYONET(1-3.5 ton):69 TL
KAMYONET(3.5-6 Ton):74 TL
KAMYON:96 TL
MİNİBÜS(8-18 kişi):69 TL
10 satır daha

Çanakkale Eceabat feribot kaç dakika sürer?

Toplam geçiş süresi 25 dakikadır. Çanakkale ye giden Feribotlar Eceabat GESTAŞ vapur iskelesinden kalkmaktadır. Yaz aylarında feribot için araç kuyruğu bazen çok uzun olabilir, bu durumda 2. alternatif ortalama 30 – 40 araç alan Kilitbahir motorlarıdır.

Lapseki hangi denizde?

Çanakkale'nin gözde ilçelerinden birisi olan boğaz ile Marmara Denizi'nin birleştiği noktada konumlanmaktadır. Tarihi, Çanakkale Savaşı sırasında stratejik konumu ve doğal güzelliklerinin yanı sıra ilçede denize girilebilecek plajlar yer almaktadır.

Gestaş arabalı vapur kaç araba alıyor?

Haziran ayı içerisinde GESTAŞ filosunda hizmet verecek Gelibolu gemisi, 1 yolcu kapasitesine sahip. 14 knot hızla seyir edebilen arabalı feribot, 4 pervaneye sahip olma özelliğiyle öne çıkıyor. Son teknolojiyle donatılan geminin dörtlü pervane sistemi emniyetli ve hızlı seyir ve manevra imkanı tanımakta.

Lapseki hangi yakada?

Lapseki
Lapseki'nin Çanakkale'deki konumu
ÜlkeTürkiye
BölgeMarmara
İlÇanakkale
12 satır daha