Dosya Kurtarma Yazılımları nedir?

İçindekiler:

  1. Dosya Kurtarma Yazılımları nedir?
  2. File Recovery Program nedir?
  3. Recover My Files nedir ne işe yarar?
  4. My Files ne demek?

Dosya Kurtarma Yazılımları nedir?

Veri kurtarma programları yazılım ya da donanım arızası, kazara silme ya da siber suç nedeniyle oluşan veri kayıplarını geri getiren programlardır. Günümüzde çoğu temel bilginin saklanması için bulut yedeklemesi kullanmamıza rağmen birçoğumuz bu bilgileri sabit disklerde ya da USB belleklerde tutuyor.

File Recovery Program nedir?

Microsoft'un Windows Dosya Kurtarma, sabit disklerden, SD kartlardan, USB sürücülerden ve diğer depolama ortamlarından silinen dosyaları kurtarmak için resmi bir araçtır.

Recover My Files nedir ne işe yarar?

Recover My Files Pro Programının kullanımı; Recover My Files silinen dosyaları kurtarma programını çalıştırdığınızda karşınıza çıkacak ekran aşağıdaki gibidir. Burada Recovery Files menüsünden silinen dosyalarınızı, Recovery Drive menüsünden silinen programlarınızın driver'larını kurtarmak mümkündür.

My Files ne demek?

Samsung cihazınızdaki dosyaları yönetin Samsung My Files, Koreli Samsung şirketi için resmi bir dosya yöneticisidir. Bu yardımcı yazılım sayesinde cihazınızın dahili ve harici belleğinde bulunan her bir dosya ve klasörü görüntüleyebilir ve yönetebilirsiniz.