Emlak Ticaret oyunu nasıl?

İçindekiler:

  1. Emlak Ticaret oyunu nasıl?
  2. Metropol oyunu kaç zarla oynanır?
  3. Corepoly emlak ticareti oyunu nasıl oynanır?
  4. Metropol nasıl oynanılır?
  5. Çekirdek zeka Corepoly nasıl oynanır?

Emlak Ticaret oyunu nasıl?

Emlakçı Oyunu; zar atarak oyuncular sıralarını belirler. En yüksek zarı atan oyuna başlar. Bir zar ve attığı zar kadar, oyun tablosunda saat yönünde ilerler. Oyuncu geldiği haneye göre hamlesini yapar.

Metropol oyunu kaç zarla oynanır?

Kutu içeriğinde 1 adet oyun tahtası, 6 tane piyon 20 tane tapu senedi, 20 tane şans kartı, 19 adet hazine bonosu kartı, 1 deste metropol parası, 40 adet ev, 16 adet plaza ve 2 adet zar bulunur. Oyun kurallarını belirten bir tanıtım kartıyla oyunu hazır hale getirebilirsiniz.

Corepoly emlak ticareti oyunu nasıl oynanır?

8 - 99 yaş oynayabilir. Oyuna başlarken bütün oyunculara kural kitapcığında belirtilen COREPOLY kağıt paralarını verin. Şans ve kamu fonu kartlarını oyun alanına yüzü ters şekilde yerleştirin. Piyonlarınızı başlangıç noktasına yerleştirin ve oyuna kimin başlayacağına karar vermek için zar atın.

Metropol nasıl oynanılır?

Metropol oyuncuların mülk alıp, satarak ya da kiralayarak zengin olmaya çalıştığı bir grup oyunudur. Amaç iflas etmeden oyunu tamamlayan kişi olmaktır. Şimdi kemerlerinizi bağlayın ve otomobilinize atlayıp, zengin olmaya hazırlanın. Türkiye'nin dört bir yanında karlı yatırımlar yapacak ve rekabetin tadına varacaksınız.

Çekirdek zeka Corepoly nasıl oynanır?

Oyuna başlarken bütün oyunculara kural kitapcığında belirtilen COREPOLY kağıt paralarını verin. Şans ve kamu fonu kartlarını oyun alanına yüzü ters şekilde yerleştirin. Piyonlarınızı başlangıç noktasına yerleştirin ve oyuna kimin başlayacağına karar vermek için zar atın.