Unisex ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Unisex ne anlama gelir?
  2. Unisex bot ne demek?
  3. Üniseks saat ne demek?
  4. Unisex kalip ne demek?
  5. Muzaffer unisex isim mi?
  6. Eren unisex isim mi?
  7. Kayra unisex isim mi?
  8. Eren ismi Kürtçe mi?

Unisex ne anlama gelir?

Uniseks, cinsiyete özgü olmayan, herhangi bir cinsiyet için uygun olan şeyleri ifade eder. Ayrıca, cinsiyet körlüğü veya cinsiyet tarafsızlığı için başka bir terim olabilir.

Unisex bot ne demek?

Unisex outdoor ayakkabı modelleri dışarda zor hava koşullarında giymek için özel üretilen ayakkabılardır. Unisex günlük ayakkabı modelleri zor hava koşullarına uyum sağlamasından çok iş, ofis ve okul gibi ortamlarda günlük giyime uygun olan modellerden oluşur.

Üniseks saat ne demek?

Unisex saatler cinsiyet ayrımı olmaksızın, dilediğiniz kol saatini takmanıza yardımcı olur. Günümüzde pek çok farklı modelde kol saati üretilmektedir. Akıllı saatlerden, analoğa, dijitalden, klasik saatlere kadar pek çok saat modelinin unisex modellerine ulaşmak mümkün hale gelmiştir.

Unisex kalip ne demek?

*Kadın bedenlemesi, unisex modellerde bir alt bedene tekabül eder. Örneğin, kadında S beden, unisex t-shirt modellerinde XS bedene tekabül eder. Fakat unisex sweatshirt modellerinde biraz daha bol duruş tercih ediliyorsa, kadında small beden, unisex'de gene small beden kabul edilebilir.

Muzaffer unisex isim mi?

Sıralamaya göre, Türkiye'de 1 erkek ve kadın ''Ayhan'', 1 erkek ve kadın ''Dursun'', 136 bin erkek ve kadın ''İsmet'', 1 erkek ve kadın ''Muzaffer'', 1 erkek ve kadın da ''Ümit'' ismini taşıyor.

Eren unisex isim mi?

Geçmişten günümüze kadar en yaygın kullanılan isimler arasında Eren gelir. Eren hem erkek hem de kız çocukları için kullanılabilecek unisex bir isimdir. ... Türk Dil Kurumu açısından Eren ismi 'Olağanüstü sezgileriyle bazı gerçekleri gördüğüne inanılan kimse' şeklinde yer alır.

Kayra unisex isim mi?

Kayra günümüzün en modern ve sevilen isimleri arasına girmiş durumda. Bu ismin ayrıcalıkları arasında özellikle unisex olması yer almaktadır. Böylece her ebeveyn kız ya da erkek çocukları için bu adı kullanabilmektedir.

Eren ismi Kürtçe mi?

Ayrıca vasıl olan, ermiş kişi, cesur ve yiğit kişi olarak da bilinmektedir. Eren ismi Türkçe kökenli bir isimdir.