Axess kredi kartı nasıl alabilirim?

İçindekiler:

  1. Axess kredi kartı nasıl alabilirim?
  2. Akbank Axess kredi kartı ne işe yarar?
  3. Axess Gold kart ne işe yarar?
  4. Akbank dijital kart nedir nasıl kullanılır?
  5. Axess Free kaç taksit yapıyor?
  6. Free Axess hangi banka?
  7. Axess Gold kredi kartı mı?

Axess kredi kartı nasıl alabilirim?

Şimdi Axess'e tüm kanallardan başvurabilir, başvurunuz onaylandığında cep telefonunuza gelen SMS metnindeki referans kodu ile kartınızı aynı gün içinde dilediğiniz Akbank şubesinden teslim alabilirsiniz. Kartınızı gün içerisinde teslim almamanız durumunda kartınız adresinize gönderilecektir.

Akbank Axess kredi kartı ne işe yarar?

Axess ile yurtiçi ve yurtdışında alışveriş yapabilir, acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Axess size alışverişlerinizden bol bol Chip-para kazandırırken, yüzbinlerce noktada sağladığı taksit imkanıyla hayatınızı kolaylaştırır.

Axess Gold kart ne işe yarar?

Dünyanın neresinde olursanız olun, Axess'i alışveriş yaptığınız tüm mağazalarda kullanabilir ve en seçkin markalarda size özel avantajlardan faydalanabilirsiniz. Axess size bol bol Chip-para kazandırırken, yüz binlerce noktada sağladığı taksit imkânlarıyla da hayatınızı kolaylaştırır.

Akbank dijital kart nedir nasıl kullanılır?

İnternet alışveriş limitinizi dilediğiniz gibi ayarlar; kart bilgilerinizi Axess Mobil, Akbank Mobil ve Akbank İnternet'ten kopyalar, kartınızı anında kullanabilirsiniz. Kartınızın mobil ödeme ayarlarını açarak akıllı telefonunuz ile ister temassız ister QR ile kolayca ödeme yapabilirsiniz.

Axess Free kaç taksit yapıyor?

Axess üye firmalarının belirlediği oranlarda, faizsiz taksit imkânından yararlanabilirsiniz. Maksimum taksit adedi 18'dir. Taksit tutarlarınızı ve son ödeme tarihinizi, alışveriş belgesinin sizde kalan nüshasında ve hesap özetinizde görebilir, 444 25 25'ten öğrenebilirsiniz.

Free Axess hangi banka?

Free Kredi Kartı | Free Kart | Akbank.

Axess Gold kredi kartı mı?

Axess Gold Kredi Kartı Akbank'ın sunduğu avantajlarla dikkat çeken kredi kartı Axess Gold, klasik Axess kartın sahip olduğu tüm özellikleri kapsamakla birlikte hizmet skalasını daha da ileriye taşıyor.