Alanya pazarı ne zaman?

İçindekiler:

  1. Alanya pazarı ne zaman?
  2. Alanya'da hangi pazarlar açık?
  3. Alanya pazarlar açık mı?
  4. Antalya'da cuma pazarı nereye kuruluyor?
  5. Antalya'da Cuma pazarı nereye kuruluyor?
  6. Manavgatın pazarı hangi gün?
  7. Antalya'da cuma pazarı hangi semtte?
  8. Antalya Gürsu pazarı hangi gün?
  9. Lara sosyete pazari hangi gun?

Alanya pazarı ne zaman?

Salı Pazarı, Alanya Sebze Meyve Hali (Alanya Hali) ve Alanya Balık Pazarı yanında, adında da anlaşılacağı üzere salı günleri kurulmaktadır. Oldukça büyük bir pazar yeridir. Pazar pazarı ise, Hacet Meydanından biraz daha yukarıdan başlayarak kurulmaktadır.

Alanya'da hangi pazarlar açık?

Pazarlar 10.00 ile 17.00 arasında maske, sosyal mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde hizmet verecek....İşte Alanya'da açılacak pazarlar
  • Alanya Merkez Cuma Pazarı
  • Alanya Kapalı Salı Pazarı
  • Cikcilli Pazarı
  • Tosmur Pazarı
  • Mahmutlar Pazarı
  • Konaklı Pazarı
  • Avsallar Kapalı Pazar -Haber Merkezi.

Alanya pazarlar açık mı?

Hafta sonu pazarlar kurulmayacak.

Antalya'da cuma pazarı nereye kuruluyor?

Çarşamba günü Öğretmenevleri Semt Pazarı ile Gürsu Semt Pazarı (sebze), Perşembe günü Uncalı Semt Pazarı, Cuma günü ise Altınkum Semt Pazarı ile Pınarbaşı Semt Pazarı kurulacak.

Antalya'da Cuma pazarı nereye kuruluyor?

Çarşamba günü Öğretmenevleri Semt Pazarı ile Gürsu Semt Pazarı (sebze), Perşembe günü Uncalı Semt Pazarı, Cuma günü ise Altınkum Semt Pazarı ile Pınarbaşı Semt Pazarı kurulacak.

Manavgatın pazarı hangi gün?

Manavgat'ın ilk pazar yeri olan, birçok mahalle ve köyden gelen vatandaşların alışveriş yaptığı Pazartesi pazarının sadece Pazartesi günü kurulacağı açıklandı. Manavgat'ın ilk pazar yeri olan, birçok mahalle ve köyden gelen vatandaşların alışveriş yaptığı Pazartesi pazarının sadece Pazartesi günü kurulacağı açıklandı.

Antalya'da cuma pazarı hangi semtte?

Cuma Pazarı - Muratpaşa, Antalya.

Antalya Gürsu pazarı hangi gün?

Salı günü Liman Semt Pazarı ile Gürsu Semt Pazarı (tekstil), Çarşamba günü Öğretmenevleri Semt Pazarı ile Gürsu Semt Pazarı (sebze), Perşembe günü Uncalı Semt Pazarı, Cuma günü ise Altınkum Semt Pazarı ile Pınarbaşı Semt Pazarı kurulacak.

Lara sosyete pazari hangi gun?

Antalya'nın en büyük ve en kaliteli pazarlarından biri olan Şirinyalı Cumartesi (sosyete) Pazarı. Cumartesi pazar ne ararsan var denilenlerden. Antalya'nın en kaliteli, en çeşitli ve en düzenli pazarlardan biri.