Kullanılabilir bonus nasıl kullanma?

İçindekiler:

  1. Kullanılabilir bonus nasıl kullanma?
  2. Hediye bonus nerelerde kullanılır?
  3. Paracard bonusu nerede kullanılır?
  4. Bonus flaş bonus nasıl kullanılır?
  5. Garanti pay bonus nasıl kullanılır?
  6. Türkiye Finans Bonus nerede kullanılır?
  7. Şeker Bonus nerede kullanabilirim?
  8. Bonus üye işyerleri nelerdir?
  9. N11 bonus puan nasıl kullanılır?
  10. GarantiPay bonus nasıl kullanılır?
  11. Bonus Online Nasıl Kullanılır?
  12. Garanti pay nedir nasıl kullanılır?
  13. A101 de para puan geçiyor mu?
  14. Şekerbank Bonus Nasıl Kullanılır?
  15. Garanti Bonus hangi sitelerde kullanılır?
  16. Deniz Bonus hangi petrolde kullanılır?

Kullanılabilir bonus nasıl kullanma?

Üye işyerlerinde yapacağınız alışverişlerde ödeme adımına geldiğinizde kasada görevli kişiye alışverişinizi Bonus'la ödemek istediğinizi belirterek pos cihazına şifrenizi Bonus kullanımı için girmeniz gerekiyor. Dilerseniz alışverişin bir kısmı, dilerseniz alışverişin tamamını Bonus'la ödeyebiliyorsunuz.

Hediye bonus nerelerde kullanılır?

Bonus puan mağazalar, marketler, online siteler vb birçok yerde kullanılabilir. Tüm bankalar göz önünde bulundurulduğunda bonus kart sahibi olup aktif kullanan sayısı 11 milyona ulaşmış durumda. Bonus kart kullanıcıların bu kadar artması sebebiyle daha çok mağazada bonus kart kullanımı sağlandı.

Paracard bonusu nerede kullanılır?

Paracard Bonus'la hesabınızdaki paraya Garanti BBVA ATM'lerimizin yanı sıra yurt içinde diğer banka ATM'lerinden her an ulaşabilirsiniz. Paracard Bonus'unuzu yurtdışında ise Mastercard/Maestro/Cirrus ve Visa/Electron logolu ATM ve POS'larda güvenle kullanabilirsiniz.

Bonus flaş bonus nasıl kullanılır?

QR ile ödeme özelliği ile kartınız yanınızda olmasa da, uygun POS cihazlarında POS'tan çıkan QR'ı BonusFlaş'tan okutup, saniyeler içinde ödeme yapabilirsiniz. Aynı zamanda kampanyalar ekranında sağ üstte yer alan QR ikonuna tıklayarak da BonusFlaş'tan QR ile ödeme işlemi yapabilirsiniz.

Garanti pay bonus nasıl kullanılır?

  1. 1 BonusFlaş Mobil Uygulamasını telefonunuza indirin, uygulamaya giriş yapın.
  2. 2 Alışveriş yaptığınız web sitesi veya mobil uygulaması ödeme sayfasında, ödeme seçeneği olarak GarantiPay'i seçin.
  3. 3 Açılacak ekranda GSM veya TCKN numarınızı girin.
Daha fazla öğe...

Türkiye Finans Bonus nerede kullanılır?

Kredi kartınızı POS cihazı olan alışveriş noktalarında, banka ATM'lerinde ve e-ticaret sitelerinde kullanabilirsiniz.

Şeker Bonus nerede kullanabilirim?

Bonuslar ile tüm bonus üye işyerlerinden bedava alışveriş yapılabilmektedir....Bonus Puanlarınızı;
  • Bonus anlaşmalı işyeri ise, satış anında, satış belgesinden,
  • Hesap bildirim cetvellerinden,
  • Şekerbank İnternet Şubesi'nden,
  • 0850 222 78 78 Şekerbank Çağrı Merkezi'nden öğrenebilirsiniz.

Bonus üye işyerleri nelerdir?

BONUS ÜYE İŞYERLERİ
MARKATAKSiTWEB SİTESİ
CarrefourGıda dışı ürünlerde 2-7 taksit sayısı uygulanmaktadır.www.carrefoursa.com/
Carrefour EkspresGıda dışı ürünlerde 2-7 taksit sayısı uygulanmaktadır.www.carrefoursa.com/
CarrefourSAwww.carrefoursa.com/tr
Carter'swww.cartersoshkosh.com.tr/
219 satır daha

N11 bonus puan nasıl kullanılır?

Kampanyaya katılarak ödemesini GarantiPay ile tamamlayanlara 500-999,99 TL arası alışverişlerde 75 TL, 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL n11 bonus yüklenecektir. Kampanyaya BonusFlaş ile katılmak için Hemen Katıl butonu tıklanmalı veya SMS ile katılmak için N11EKIM yazarak 3340'a SMS gönderilmesi gerekmektedir.

GarantiPay bonus nasıl kullanılır?

Alışveriş sepetinizi oluşturduktan sonra ödeme seçeneklerinden GarantiPay'i seçin. Telefon numaranızı ya da TCKN'nizi girip, telefonunuza BonusFlaş'tan gelen bildirimi açın (eğer bildirimleriniz kapalıysa BonusFlaş Ödemeler menüsündeki GarantiPay ile Ödeme adımında onayınızı bekleyen işlemlerinizi görebilirsiniz)

Bonus Online Nasıl Kullanılır?

Alışverişiniz sepetinizi web sitelerinden ya da mobil alışveriş uygulamalarda oluşturun, ödeme aşamasına geldiğinizde ödeme seçenekleri içerisinden GarantiPay'i seçin. İşleminizi BonusFlaş'ta Garanti BBVA İnternet Bankacılığı Parolanızı girerek saniyeler içerisinde tamamlayın.

Garanti pay nedir nasıl kullanılır?

GarantiPay Nedir? Müşterilerimizin, Sanal Üye İşyerlerimizin internet siteleri ve mobil uygulamaları üzerinden yapacakları alışverişler için, kart bilgilerini paylaşmadan, kolayca ve güvenli bir şekilde ödeme yapabilmelerine olanak sağlayan, BonusFlaş uygulamamıza entegre olarak çalışan ödeme servisidir.

A101 de para puan geçiyor mu?

A101'de QNB Finansbank Puanı Kullanmak İstiyoruz A101 marketlerde, QNB Finansbank dışında Maximum, bonus, Axess gibi kredi kartlarının puanlarını kullanılabiliyor. Fakat sadece QNB Finansbank'ın puanı kullanılmıyor. Diğer bankaların puanlarını Bim ve şok marketlerde de kullanabiliyoruz.

Şekerbank Bonus Nasıl Kullanılır?

Bonus program ortaklarından yapılan harcamalardan kazanılan bonuslar anında kartın üzerindeki çipe yüklenmektedir ve hemen kullanılabilmektedir. Kazanılan Bonuslarla anında bedava alışveriş yapılabileceği gibi kazanılan bonuslar daha sonra harcanmak üzere biriktirilebilmektedir.

Garanti Bonus hangi sitelerde kullanılır?

GARANTİ Bonus Kullanılabilen Siteler Garanti Bankası kredi kartı ile kazanılan bonusların geçerli olduğu siteler; Adese, CarrefourSA, Metro, Migros, Gold Bilgisayar, hizlial.com, İndeks, BP, Aytemiz, Lukoil, Şok, Tesco, A101, Real, Biletix, Amazon, Shell, Total, Turkuaz Petrol, Evmanya, EPTT, EReyon.com.

Deniz Bonus hangi petrolde kullanılır?

Kampanyaya DenizBank Bonus Business kartlar dahildir. Kampanyaya ek kartlar dahildir. Kampanyaya bireysel kartlar dahil değildir. İndirim, PLATFORM Taşıt Tanıma Sisteminin kurulu olduğu LUKOIL, AKPET, BALPET,KADOİL ve TERMOPET anlaşmalı istasyonlarından yapılan akaryakıt alımlarında geçerlidir.