Hiperbarik oksijen tedavisi hangi illerde var?

İçindekiler:

  1. Hiperbarik oksijen tedavisi hangi illerde var?
  2. ESWT nasıl kullanılır?
  3. ESWT tedavisi işe yarıyor mu?
  4. ESWT nerede yapılır?
  5. Oksijen tedavisi ne kadar?

Hiperbarik oksijen tedavisi hangi illerde var?

Bugüne kadar Doğu Anadolu Bölgesinde Erzurum ve Van illerinde, çevre illerde ise Kayseri, Gaziantep ve Adana gibi illerde verilmekte olan Hiperbarik Oksijen Tedavisinin İlimizde de uygulanması için girişimlere başlanmış bu kapsamda Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Özellikli Planlama Gerektiren Sağlık Hizmetleri ...

ESWT nasıl kullanılır?

ESWT nasıl uygulanır? ESWT tedavisinde uygulama süresi ortalama 5-10 dakikadır. 3 ila 5 gün ara verilerek uygulama yapılır. Tedavi 3 ya da 5 seans olarak uygulanmaktadır. İlk uygulama sonrasında bir miktar ağrı hissedilebilir ancak bu ağrı geçicidir.

ESWT tedavisi işe yarıyor mu?

Bu alanda henüz yeni bir tedavi olması nedeniyle hasta verileri oldukça az sayıdadır. Ancak elde edilen sonuçlar %70-80 hastada olumlu yanıt elde edilebileceğini göstermektedir.

ESWT nerede yapılır?

Şok dalga tedavisi, Özel Denizli Cerrahi Hastanesinde en yeni medikal cihazlar ve inovatif yaklaşımlar kullanılarak uygulanmaktadır. Vücudun sahip olduğu organik iyileşme mekanizma ve süreçlerini güçlendiren tedavinin temel amacı, kronik ve akut kas – tendon rahatsızlıklarından en kısa sürede kurtulmanızı sağlamaktır.

Oksijen tedavisi ne kadar?

Hiperbarik Oksijen tedavisi ne kadar sürer? Hiperbarik oksijen tedavisi hastalığa ve hastalığın karakterine göre Hiperbarik Tıp Uzmanı tarafından planlanır. Seanslar şeklinde uygulanan tedavinin bir seansı 60-140 dakika arasında değişir.