Red Kit aslında ne anlatıyor?

İçindekiler:

  1. Red Kit aslında ne anlatıyor?
  2. Neden Red Kit?
  3. Averell ne demek?
  4. Daltonların en uzunu kimdir?
  5. Red Kit çizgi filmi hangi ülkenin?
  6. Redkitin atının adı nedir?

Red Kit aslında ne anlatıyor?

Red Kit, gölgesinden daha hızlı silah çeken bir kovboydur. Devamlı yakalamaya çalıştığı, kötü karakterler ise Dalton Kardeşler'dir. Yüzeysel kandırmacaya inanacak olursak, bu çizgi film hakkında şunu söyleyeceklerdir; Kötülük ve kötüler kaybeder, iyiler kazanır.

Neden Red Kit?

Lucky Luke, Türkiye'de Red Kit isminin verilmesinin hikâyesi şöyle; Ferdi Sayışman'ın, daha sonra isim babası olacağı Red Kit ile tanışması 1954-56 arasında rastlıyor. "O zaman Lucky Luke'un maceraları Fransız Spirou dergisinde çıkıyordu. ... Red kısmını Red Rider'dan Kit kısmını da Bil Kit'ten aldık, Red Kit oldu."

Averell ne demek?

4-Averell Dalton ise; En aptal olanıdır. Daltonlar içindeki en uzun boylu ve en genç olanıdır. Sürekli yemek yer.

Daltonların en uzunu kimdir?

İlk Dalton Kardeşler'in en kısa boylu ve en tehlikeli olanı Bob adını taşır. En uzun boyluları ise Emmett'tir. İlk Daltonlar, daha sonra ortaya çıkan Daltonlar'dan çok daha tehlikeli insanlardır ve maceranın sonunda ikisi (Bob ve Grat) Kansas'ta öldürülürler. Emmett ise yaralanır ve hapse atılır.

Red Kit çizgi filmi hangi ülkenin?

Red Kit (Özgün adı: Lucky Luke), Belçikalı karikatürist Morris (1923-2001) tarafından çizilen çizgi romandır. Çizgi romanın maceralarından bazıları Fransız René Goscinny (1926-1977) tarafından yazılmıştır.

Redkitin atının adı nedir?

Gölgesinden hızlı silah çeken yalnız kovboy "Red Kit" sadık beyaz atı Düldül (Jolly Jumper) ve sevimli köpeği Rin Tin Tin (Rantanplan) ile beraber suçluların ve adaletsizliğin amansız düşmanıdır.