5 sınıf teşekkür kaç puanla alınır?

İçindekiler:

  1. 5 sınıf teşekkür kaç puanla alınır?
  2. Kaç başarı belgesi üstün?
  3. Ilçelerde başarı belgesini kim verir?
  4. Terörle Mücadele üstün hizmet belgesi ne işe yarar?
  5. Işkur TMY ne demek?

5 sınıf teşekkür kaç puanla alınır?

Bu şartları sağlayan 5. sınıf öğrencilerinden tüm derslerin dönem ağırlıklı puan ortalaması 70,00 - 84,99 arasında olanlara "Teşekkür", 85,00 puan ve üstü olanlara da "Takdirname" belgesi verilir.

Kaç başarı belgesi üstün?

Üç defa başarı belgesi alanlara üstün başarı belgesi verilir. Üstün başarı belgesi verilenlere, merkezde bağlı veya ilgili bakan ve illerde valiler tarafından uygun görülmesi hâlinde en yüksek Devlet memuru aylığının (ek gösterge dâhil) % 200'üne kadar ödül verilebilir.

Ilçelerde başarı belgesini kim verir?

(2) Görevli oldukları kurumlarda olağanüstü gayret ve çalışmaları ile emsallerine göre başarılı görev yapmak suretiyle; kamu kaynağında önemli ölçüde tasarruf sağlanmasında, kamu zararının oluşmasının önlenmesinde ve önlenemez kamu zararlarının önemli ölçüde azaltılmasında, kamusal fayda ve gelirlerin beklenenin ...

Terörle Mücadele üstün hizmet belgesi ne işe yarar?

Terörle mücadele sırasında malul sayılmayacak şekilde yaralananlar, sağlık raporu ve terörle mücadelede yaralandığını belgeleyen komutanlık yazısıyla; terörle mücadelede göstermiş oldukları üstün başarı nedeniyle takdire layık görülenler ise asgarî tugay komutanlıklarınca, Jandarma Genel Komutanlığı için asgarî alay ...

Işkur TMY ne demek?

TMY (TERÖRLE MÜCADELEDE YARALANAN) İŞÇİ ALINACAKTIR. TMY (TERÖRLE MÜCADELEDE YARALANAN) statüsü kazanabılmek için adayların askerlikleri sırasında terörle mücadelede yaralandıklarını belgeleyen komutanlık yazılarını ve hastaneden alınmış sağlık raporlarını Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlükleri' ne sunmaları şarttır.