Genç Kart limiti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Genç Kart limiti ne kadar?
  2. Garanti Genç kart kimlere verilir?
  3. Garanti ne kadar bonus veriyor?
  4. 1 bonus puan kaç lira?
  5. Paracard Bonus Nasıl Kazanılır?
  6. Genç Kart nakit avans ne kadar?

Genç Kart limiti ne kadar?

Kartının limiti 2.000 TL'ye kadar belirlenir. Kart limitinin %50'sine kadar Taksitli Nakit Avans ve Nakit Avans kullanabilirsin. Kartın için yıllık kart ücreti ödemezsin.

Garanti Genç kart kimlere verilir?

Bonus Genç sadece 18-25 yaş arası gençler için! Bonus Genç Kredi Kartınla; kampanyalara katıl, bonus fırsatlarından faydalan, kart ücreti ödemeden bol bol bonus kazan!

Garanti ne kadar bonus veriyor?

Bonus'unuz ile ayda ortalama 1000 TL harcadığınızda alışverişlerinizden yıllık 110 TL bonus kazanabilirsiniz. Yıl içerisinde gerçekleşen yüzlerce kampanyamızdan ortalama 6 tanesine katılarak 300 TL'ye varan ekstra bonus kazanabilirsiniz.

1 bonus puan kaç lira?

Kredi Kartı Puanlarının Türk Lirası (TL) Karşılıkları Garanti Bankası'na ait Bonus Kredi Kartı ile yapacağınız 1 TL'lik harcamanız 1 Bonus puan değerindedir. 1 TL, 100 Bonus puandır. Yapı Kredi Bankası'na ait WorldCard ile yapacağınız 25 TL'lik harcamanız 1 Worldpuan değerindedir. 1 TL, 200 Worldpuandır.

Paracard Bonus Nasıl Kazanılır?

Paracard Bonus – Troy ile hesabınızdaki parayı kullanarak, günlük işlem limitleri dahilinde, alışveriş yapabilirsiniz. Yaptığınız alışverişlerden bonus kazanır, kazandığınız bonusları tüm Bonus Program Ortaklıklar'ında harcayabilirsiniz.

Genç Kart nakit avans ne kadar?

Harçlık Avans, KYK'dan burs/öğrenim kredisi alan üniversite öğrencilerinin Bankkart Genç'lerine tanımlanan, hesabında para bulunmasa bile aylık 375 TL'ye kadar sadece alışverişlerde kullanabileceği faizsiz/masrafsız bir alışveriş limitidir.