Termaj uygulaması nedir?

İçindekiler:

  1. Termaj uygulaması nedir?
  2. Thermage mı Ultherapy mı?
  3. Thermage uygulaması nasıl yapılır?
  4. Yüz germe ne kadar kalıcı?
  5. Hifu ne zaman etki eder?

Termaj uygulaması nedir?

Termaj uygulaması cildin en derinine inerek cilt dokusunu ısıtır, kolajeni canlandırır ve kişiye daha canlı bir yüz tasarlar. Thermage teknolojisi bu etkileri yaratmak için radyofrekans teknolojisini kullanır. Dermal yapıdaki kolajen seviyelerini artırarak çalışır.

Thermage mı Ultherapy mı?

Bunlar göz kapakları ve çene altında da başarıyla uygulanan tedavilerdir. Thermage cilt altına radyo frekans dalgaları gönderirken Ulthera ise ses dalgaları göndererek etki eder. Hangi hastanın hangi sistemden daha fazla fayda sağlayacağına konsültasyon sonrasında karar verilir.

Thermage uygulaması nasıl yapılır?

Thermage tedavisi nasıl bir etki sağlar? Uygulama, deri yüzeyi, soğutucu bir sprey ile korunurken, deri ve altındaki dokuda bulunan dip kolajen liflere ısı verilerek yapılmaktadır. Tedavi Therma Cool cihazı ile gerçekleştirilir.

Yüz germe ne kadar kalıcı?

Yüz germe ameliyatının sonuçları kalıcı mıdır? Evet kalıcıdır. Çoğu yüz gerdirme işleminin sonuçları yedi ila 15 yıl arasında olmak üzere çok uzun süre devam eder. Etki süresi kişinin cilt yapısına, iskelet yapısına, kullanılan tekniğe, tekniği uygulayan cerraha bağlı olarak değişebilir.

Hifu ne zaman etki eder?

Yüksek Yoğunluklu Fokuslu Ultrason Sistemi Etkisini Ne Zaman Gösterir? Yüksek Yoğunluklu Fokuslu Ultrason sistemi etkisini 1 aydan sonra göstermeye başlar. Ancak daha net etkisi 3 üncü aydan itibaren gözlemlenir.