Molped reklamı kim oynuyor?

İçindekiler:

  1. Molped reklamı kim oynuyor?
  2. Molped nerenin markası?
  3. Elçin Sangu hangi ped reklamı?
  4. Molpet nedir ne işe yarar?
  5. Möllers reklamındaki çocuk kim?
  6. Elçin Sangu Molped reklamından ne kadar kazanıyor?
  7. Turk mali hangileri?
  8. Elçin Sangu Molped reklamı ne kadar kazanıyor?
  9. Ped ne kadar süreyle değiştirilmeli?
  10. Elçin Sangu GittiGidiyor reklamından ne kadar kazandı?
  11. Türkiye üretilen ürünler nelerdir?
  12. Molped Pure Soft ne demek?

Molped reklamı kim oynuyor?

Sevilen oyuncu Elçin Sangu ile 2 yıllık iş birliğine imza atan marka, ses getiren reklam filmlerine bir yenisini daha ekledi.

Molped nerenin markası?

1999 yılında pazara giren Molped, Hayat Kimya firmasının markasıdır. Molped, regl döneminde güvenle kullanabileceğiniz Ultra ve Kalın hijyenik pedler ve kişisel bakım kullanım amacına uygun Günlük Ped ürünleri ile kadın tüketiciler ile buluşmaktadır.

Elçin Sangu hangi ped reklamı?

Buna göre, Molped'in yeni marka yüzü Elçin Sangu oldu. Markanın Elçin Sangu işbirliğiyle hayata geçirdiği, Kız Sözü mottosuyla hayat bulan kampanyanın lansmanı, Hayat Kimya Hijyenik Ped Kategorisi Global Pazarlama Direktörü Gülhan Eğilmez ve Elçin Sangu'nun katılımlarıyla dijital ortamda gerçekleştirildi.

Molpet nedir ne işe yarar?

İç çamaşırının hafif akıntılara karşı gün boyu temiz ve kuru kalmasını sağlar. Ayrıca regl başladıktan sonraki iki yıl düzensiz olabileceği için acil durumda ona ekstra koruma sunar.

Möllers reklamındaki çocuk kim?

Güzel oyuncu Ceyda Düvenci, 17 Ağustos 2008 yılında iş adamı Engin Akgün ile dünyaevine girdi. Bu evlikten Melisa Nur adında bir kız çocuğu bulunmaktadır.

Elçin Sangu Molped reklamından ne kadar kazanıyor?

Önce bir şampuan markasının yüzü olan ve o işbirliği için 1 milyon lira alan oyuncu, şimdi de bir zincir mağazayla bir yıllık anlaşma imzaladı. Söz konusu marka için dört ayrı reklam filminde rol alacak olan Sangu'ya karşılığında 2 milyon lira ödenecek.

Turk mali hangileri?

Türk malı ürünler nelerdir?
  • Yahudi Giyim Markaları Timmy Hilfiger. Nike. Adidas. Vakko. Polo Ralph Lauren. ...
  • Gıda Sektörü Danone. Maggi. Nestle. Nescafé ...
  • İçecek Sektörü Coca Cola. PEPSİ Yedigün. Sprite. ...
  • Temizlik Sektörü
  • Teknoloji Sektörü IBM. Intel. Dell. Nokia. ...
  • Türk Malı İçecek Sektörü
  • Islak mendil ve havlu. Promess. Bebem. Miray. Joly.

Elçin Sangu Molped reklamı ne kadar kazanıyor?

Önce bir şampuan markasının yüzü olan ve o işbirliği için 1 milyon lira alan oyuncu, şimdi de bir zincir mağazayla bir yıllık anlaşma imzaladı. Söz konusu marka için dört ayrı reklam filminde rol alacak olan Sangu'ya karşılığında 2 milyon lira ödenecek.

Ped ne kadar süreyle değiştirilmeli?

7. Hijyenik pedinizi yoğun günlerde 3-4 saatte bir değiştirmeniz önerilir. 8. Akıntınız hafifse hijyenik pedinizi daha az sıklıkla değiştirebilirsiniz. Hafif günlerde dahi en az 4-8 saatte bir değiştirmelisiniz.

Elçin Sangu GittiGidiyor reklamından ne kadar kazandı?

Elçin Sangu, iki ay içinde kabul ettiği reklamlardan 3 milyon lira kazanacak. Peş peşe gelen reklam filmi teklifleri arasından ikisini kabul eden genç oyuncu, bu sayede bir yılda 3 milyon lira kazanmış olacak.

Türkiye üretilen ürünler nelerdir?

Türkiye üretiminde dünyada birinci olduğu fındık, kiraz, incir kayısının yanı sıra ayva, haşhaş tohumu, kavun ve karpuzda ikinci; mercimek, Antepfıstığı, kestane, vişne ve hıyarda üçüncü; ceviz, zeytin, elma, domates, patlıcan, ıspanak ve biberde ise dördüncü sırada bulunuyor.

Molped Pure Soft ne demek?

Molped Pure & Soft Normal Hijyenik Ped, yumuşacık kanatlar ve hava ile dokunmuş üst yüzey ile %100 yumuşaklık sunar. Nefes alabilen alt ve üst yüzey ile temiz ve ferah hissetmenize yardımcı olur. %0 boya, paraben, klor ve naylon içeriği ile bir hijyenik pedde istenmeyen şeyler yoktur. ...